Renovare de modă nouă la români! Apartament cu duba în perete

3 aprilie 2017
simeon stalpnicul png
Blocul ├«n care a fost ÔÇŁparcat─âÔÇŁo dub─â ├«n perete a ajuns celebru ├«n Bac─âu

Ce mai inventează românul pentru a-și personaliza apartamentul? La Bacău, un locatar de la parterul unui bloc și-a zidit în perete o parte din duba pe care a șofat, relatează deșteptarea.ro

Iniţiativa proprietarului a devenit realitate în mai multe etape potrivit presei locale. Mai întâi a fost pusă toată duba, dar în urma uimirii și întrebărilor indiscrete ale vecinilor, apartamentul a fost modificat și în perete a fost pusă doar partea din spate a mașinii.

Acum, pe bloc se mai poate observa doar forma autoutilitarei. Proprietarul nu a explicat nim─ânui noua concep╚Ťie a locuin╚Ťei, dar dac─â a vrut s─â atrag─â aten╚Ťia a reu╚Öit cu v├órf ╚Öi ├«ndesat!

├Än alte zone ale ╚Ť─ârii inventivitatea locatarilor, ├«n goana dup─â spa╚Ťii ├«n plus a dus la construirea acestora ├«n cele mai ciudate moduri. Astfel, ├«n Gala╚Ťi, potrivit digi24.ro, foarte mul┼úi localnici ┼či-au extins locuin┼úele ilegal: ┼či-au improvizat balcoane spa┼úioase ce se sprijin─â pe st├ólpi de fier sau camere de depozitare coco┼úate la 10 metri ├«n─âl┼úime.

Potrivit legilor ├«n vigoare, orice construc╚Ťie neautorizat─â poate fi demolat─â de autorit─â╚Ťi

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
cub maria tonciu mama png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg