Replici acide între Marian Godină și Mihai Găinușă. Scandal în toată regula

Ultima actualizare:

    Marian Godină se războiește în replici cu Mihai GăinușăFoto: arhivă personală
Marian Godină se războiește în replici cu Mihai GăinușăFoto: arhivă personală

Marian Godină și Mihai Găinușă sunt personajele unui scandal pe paginile rețelelor sociale. Totul a pornit de la un incident din trafic, niciunul dintre cei doi nefiind implicat în mod direct. O femeie care a fost prinsă traversând neregulamentar în zona Unirii din Capitală a refuzat să se legitimeze și a fost încătușată de polițiștii de la fața locului.

Mihai Găinușă a răspuns pe blog unui mesaj scris de Godină pe pagina sa de Facebook. Polițistul condamna faptul că oamenii îi fluierau pe oamenii legii care voiau să o amendeze pe femeia care țipa ca din gură de șarpe. "Bey, polițistul Godină îi ceartă pe indivizii care huiduiau cei 10 până la 11 polițiști în misiune, care înghesuiau într-o mașină de patrulă o băbuță deosebit de infractoare. Bestia traversase pe roșu la Unirii, refuza să se legitimeze, bey! Aveți dreptate dom șef Godină! În locul lu' matale aș propune chiar reintroducerea pedepsei cu moartea. Păi ce facem acilea? În ritmul ăsta, azi-mâine o să ajungeți să traversați strada babe, cu coloana oficială, ca pe Oprea", a fost mesajul lui Mihai Găinușă.

simeon stalpnicul png

Omul de radio a scris un text ironic la adresa polițiștilor, ceea ce l-a deranjat pe Marian Godină, care nu a întârziat cu replica. Mai mult a făcut referire și la accidentul din Timișul de Jos al lui Șerban Huidu, fostul coleg de la "Cronica Cârcotașilor" al lui Găinușă. Polițistul a fost la locul tragediei și persoana care l-a dus pe Huidu la analizele pentru stabilirea alcoolemiei.

"Văd că tu eşti cel cu gura mare. Pardon, cu ciocul mare"

"Văd că tu ești cu gura mare. Pardon, cu ciocul mare. Ai grijă la karma. Să nu dai peste vreo tanti care traversează pe roşu şi care prin țipete şi văicăreli să atragă simpatia unor martori care să spună că au văzut-o traversând pe verde. Ai mai fi tu atunci aşa milos şi justițiar? Ca persoană publică ce eşti, ar trebui să nu instigi vreodată la nerespectarea legii. De fapt, la câți urmăritori ai pe pagină, nu ar fi nici asta o problemă. Te exprimi pe un ton superior, folosind acel "bey" pentru a da impresia că eşti deştept. E doar o impresie. Mie nu-mi pari, sincer. După ce ți-am citit textul, bănuiam deja că nu prea poți multe, dar când ți-am citit şi comentariile, m-am convins", a precizat Godină.

"Trânta" din online nu s-a terminat înainte ca polițistul să-l asigure pe fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor că a fi polițist nu este atât de ușor și nici nu este pentru oricine, în special pentru Găinușă. "Mihăiță, cred că m-aş descurca să fac ce făceai tu, în schimb, tu nu ai putea să fii polițist vreodată. Asta pentru că ar trebui să lucrezi noaptea, iar băiețeilor cuminței le e teamă de întuneric. Ştii, Mihăiță, ce e noaptea pe străzi? E bau-bau! Sunt golani, Mihăiță! D-ăia care ies beți de pe la cluburi şi fac rele, care nu-ți dau buletinul doar că ai uniforma pe tine şi că eşti tu Găinuşă. D-ăia pe care trebuie să-i încătuşezi şi care nu pun mâinile la spate ca în filme. Mai trebuie să le dai vreun spray în nas, mai te tăvăleşti cu ei...şi toate astea fără să îți danseze bebeluşele în peisaj ca la Cronicuță. Apoi, te reclamă pentru purtare abuzivă şi eşti cercetat. Eu am vreo 8 plângeri d-astea penale până acum, de multe ori pentru că am intervenit la solicitarea unor d-ăştia ca tine care aveau nevoie de ajutor, bănuiesc că pe tine la radio nu te reclamă nimeni la parchet.

În plus, găinuşă dragă, în meseria noastră, a polițiştilor, când cineva scoate la tine vreun cuțit sau vreo bâtă, e realitate, nu e doar o farsă ca atunci când te-a speriat Zmărăndescu că te bagă în portbagaj şi îți cereai iertare ca un copil mic gata să plângă", a mai scris polițistul-scriitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net