Reţete de la cititori: Îngheţată de cireşe amare - Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

PreparareSe amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi smântâna, se diluează cu laptele şi se fierbe la bain marin până ce se îngroaşă. La sfârşit se adaugă dulceaţa de cireşe amare. Se dă la rece cca. 2 ore să se întărească. Se servesc ambele îngheţate, amestecate în cupe, stropite cu dulceaţă de cireşe amare şi decorate cu frunze proaspete de mentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Stațiunea Borsec. Foto Statiunea Borsec
italia pixabay jpg
shutterstock 1113332 cuplu iubiti indragostiti restaurant mancare terasa jpeg
calorifer shutterstock jpeg
marcel bartic colind jpg
470151278 538188272547733 6261949949018933597 n jpg
 Sambuca di Sicilia FOTO Shutterstock
corvinul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net