Reținuți după ce au bătut cu pumnii şi cu picioarele un tânăr

Ultima actualizare:

    Tânărul a fost lovit în abdomen și în cap
Tânărul a fost lovit în abdomen și în cap

Doi tineri care au bătut cu pumnii şi cu picioarele un alt tânăr pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, fost reţinuţi, luni seară, de poliţişti, pentru loviri sau alte violenţe. Scena fusese filmată şi postată de internet, potrivit News.ro.

„Cu puţin timp în urmă, cei doi tineri din Cluj au fost retinuţi de poliţişti pentru loviri sau alte violenţe, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a anunţat Poliţia Română pe pagina de Facebook, luni seară în jurul orei 23.00.

De asemenea, Poliţia mulţumeşte oamenilor pentru implicare, în condiţiile în care înregistrarea cu tânărul bătut a fost distribuită pe Facebook de sute de persoane, astfel încât identificarea agresorilor să fie cât mai rapidă.

Poliţiştii clujeni au deschis o anchetă după ce pe internet a apărut un filmuleţ în care un tânăr de 18 ani este bătut crunt cu pumnii şi cu picioarele de alţi doi tineri, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Pe înregistrarea publicată pe internet se poate vedea cum cei doi agresori îl lovesc în special în abdomen şi în cap şi cum acesta începe să sângereze. În tot acest timp, victima stă întinsă pe jos, încercând să îşi protejeze capul cu mâinile.

Incidentul a avut loc duminică, pe strada Fabricii de Zahări din Cluj-Napoca, şi a fost filmat de un alt tânăr.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în acest caz, după ce au văzut filmuleţul pe internet. Luni, tânărul bătut a mers la Poliţie şi a depus plângere penală împotriva agresorilor.

”Victima, în vârstă de 18 ani, a depus plângere în după-amiaza zilei de luni. După incident, aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde primeşte îngrijiri medicale. Cercetările se fac pentru infracţiuni contra integrităţii corporale, dar în funcţie de raportul medico-legal se va stabili încadrarea juridică”, declara Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj.

Cei doi riscă închisoarea pentru tentativă de omor.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net