Revelion de poveste în Hotelul de Gheaţă

Ultima actualizare:
Aşa arată la exterior  hotelul de la Bâlea
Aşa arată la exterior hotelul de la Bâlea

Turiştii care au petrecut Revelionul la peste 2.000 de metri altitudine, la Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, au avut parte de un adevărat festin în noaptea dintre ani. Au băut din pahare de gheaţă, iar meniul a fost pe măsură.

32 de turişti englezi, canadieni şi români s-au delectat cu somon afumat cu sos de muştar şi toast, supă cremă de morcov cu smântână şi crutoane.

Apoi, au fost serviţi cu medalion de vită cu cremă de ardei verzi, varză de Bruxelles şi piure de cartofi cu rozmarin. Meniul a costat 250 de lei.

„De Revelion, toate locurile au fost ocupate, toţi s-au distrat de minune", spune Leopold Klingeis, administratorul ho­telului de gheaţă.

Aşa arată la exterior hotelul de la Bâlea (Foto: Reuters)

Turiştii au fost serviţi  din pahare de gheaţă
Turiştii au fost serviţi din pahare de gheaţă

Cei care trec pragul hotelului de la Bâlea sunt încântaţi de ideea unei nopţi petrecute într-un pat de gheaţă.

„Este excelent, este o senzaţie plăcută, este foarte confortabil, eu acum trei ani am mai dormit o noapte aici şi recomand oricui, este foarte interesant ca experienţă.

Într-adevăr, dormi cu foarte multe haine pe tine, dar ca experienţă nu se compară", a povestit Ramona Marcoceanu, o turistă din Bucureşti.

Turiştii au fost serviţi din pahare de gheaţă

Mesenii  s-au încălzit  cu supă cremă  de morcovi  cu smântână  şi crutoane
Mesenii s-au încălzit cu supă cremă de morcovi cu smântână şi crutoane

Venită pentru prima dată în România tocmai din Anglia, Kate Thomlondson spune că le va recomanda să vină la Bâlea şi prietenilor de acasă.

Mesenii s-au încălzit cu supă cremă de morcovi cu smântână şi crutoane

La felul trei,  turiştii au servit  medalion de vită  cu cremă de ardei  verzi, varză de  Bruxelles şi  piure de cartofi  cu rozmarin
La felul trei, turiştii au servit medalion de vită cu cremă de ardei verzi, varză de Bruxelles şi piure de cartofi cu rozmarin

„Îmi place foarte mult, e foarte diferit, nu am mai văzut aşa ceva, am fost mult prin Europa, dar n-am mai văzut până acum un hotel de gheaţă, este prima dată. Cu siguranţă, le voi recomanda şi prietenilor mei să vină", a spus Kate.

La felul trei, turiştii au servit medalion de vită cu cremă de ardei verzi, varză de Bruxelles şi piure de cartofi cu rozmarin


    La felul trei,  turiştii au servit  medalion de vită  cu cremă de ardei  verzi, varză de  Bruxelles şi  piure de cartofi  cu rozmarin
La felul trei, turiştii au servit medalion de vită cu cremă de ardei verzi, varză de Bruxelles şi piure de cartofi cu rozmarin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sens giratoriu FOTO Shutterstock jpg
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
inchisoare medievala jpg
profesor jpg
daniel david ubb fb jpg
phone 292994 1280 jpg
Izvorul de la Manastirea Sf  Dionisie Exiguul si Sf  Efrem jpg
4 front poza mare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net