Revoltător! Fată de 14 ani sechestrată şi violată de un dement

Ultima actualizare:

    Adolescenta a fost în permanenţă ameninţată cu moartea (foto: Shutterstock)
Adolescenta a fost în permanenţă ameninţată cu moartea (foto: Shutterstock)

O minoră în vârstă de 14 ani, din Paşcani, a trecut printr-o experienţă cumplită în weekendul care a trecut. Fata a fost luată de pe stradă, cu forţa, de lângă prietenii ei şi dusă de un bărbat în casa sa, unde a fost violată. Poliţia l-a identificat pe agresor, care a fost reţinut pentru 29 de zile.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în comuna ieşeană Lespezi. Adolescenta se întorcea de la discotecă împreună cu doi prieteni, când a fost luată pe sus de un bărbat de 37 de ani şi dusă acasă la el. Deşi au încercat să o salveze din mâinile agresorului, cei doi adolescenţi care o însoţeau s-au temut pentru viaţa lor, fiind ameninţaţi cu o rangă, scrie ziaruldeiasi.ro. Sechestrată în locuinţa acestuia, fata a fost violată de agresorul ei. Cei doi amici ai fetei au alertat poliţia, care l-au identificat pe violator.

Oamenii legii s-au deplasat la acesta acasă, duminică, cerându-i să elibereze adolescenta. Agresorul, pe nume Vasilică Oneaţă, i-a ameninţat pe poliţişti că o va ucide pe fată dacă se apropie cineva de casa lui. Poliţiştii au reuşit să scoată fata din casă pe geam, creând o diversiune. După ce i-a ameninţat pe poliţişti că se va sinucide, violatorul a ales să se predea. El a fost reţinut marţi pentru 29 de zile şi riscă până la 10 ani de închisoare.   

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 aprilie icoana sfantul mucenic amfian sfantul cuvios tit facatorul de minuni si sfantul mucenic edesie icoana sec  xx manastirea panahrantou megara grecia doxologia jpeg
accident jpeg
1 beneficiile ceaiului de musetel jpg jpeg
imigranti jpeg
pasageri pe aeroportul otopeni dupa reluarea zborurilor jpeg
farse 1 aprilie jpeg