Revoltător! Fetiţă de 5 ani, din Vrancea, abuzată sexual. Mama ei a filmat scena

Ultima actualizare:

    O femeie a postat pe Facebook imagini pe care ea le-a filmat şi în care apare concubinul său, în timp ce face gesturi cu tentă sexuală în prezenţa copilei ei, în vârstă de cinci aniFOTO: adevarul.ro
O femeie a postat pe Facebook imagini pe care ea le-a filmat şi în care apare concubinul său, în timp ce face gesturi cu tentă sexuală în prezenţa copilei ei, în vârstă de cinci aniFOTO: adevarul.ro

Caz cumplit într-un sat din Vrancea. O femeie a postat pe Facebook imagini pe care ea le-a filmat şi în care apare concubinul său, în timp ce face gesturi cu tentă sexuală în prezenţa copilei ei, în vârstă de cinci ani. Poliţia a demarat o anchetă cu privire la oribila faptă.

”Să fie castrat nemernicul!”, au spus sătenii din localitatea Măicăneşti, județul Vrancea, când au aflat că mama unei fetițe de 5 ani a filmat și s-a amuzat când concubinul ei îi arăta copilului organele genitale.

Caz cumplit într-un sat din Vrancea. O femeie a postat pe Facebook imagini pe care ea le-a filmat şi în care apare concubinul său, în timp ce face gesturi cu tentă sexuală în prezenţa copilei ei, în vârstă de cinci ani. Poliţiştii, procurorii şi inspectorii de la Protecţia Copilului au demarat, marţi, 23 iulie 2019, anchete, scrie adevarul.ro.

Cel anchetat este un tânăr în vârstă de 25 de ani , care este acuzat că şi-ar fi expus zonele intime în faţa unei fetiţe de numai cinci ani. Incidentul ar fi avut loc la sfârşitul anului trecut şi a fost filmat chiar de mama minorei.

În imaginile ajunse în mediul online (şi şterse ulterior) se putea observa cum bărbatul îşi arată zonele intime chiar în fata minorei. Întreg momentul ar fi fost surprins de mama fetiţei, care se amuză copios pe seama situaţiei imorale şi nu intervine în nici un fel.

După ce au ajuns pe Internet, poliţia din localitate s-a autosesizat, iar bărbatul a fost identificat la scurt timp şi audiat, fiind cercetat în stare de libertate. „Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală  Năneşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul online au fost distribuite fotografii şi o înregistrare video în care un bărbat apare in ipostaze cu tentă sexuală în prezenţa unei minore. Faptele ar fi avut loc într-un imobil de pe raza comunei Măicăneşti, unde bărbatul domiciliază. Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.Totodată , a fost sesizată DGASPC”, a declarat Paula Enache, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, citat de adevarul.ro.

Mama copilei a filmat scena de abuz sexual

Mama copilei este din Hunedoara şi are fetiţa de 5 ani dintr-o căsătorie anterioară. S-au mutat la iubitul femeii în urmă cu mai bine de un an. Din cauza neînţelegerilor, tânăra ar fi vrut să-l părăsească, dar nu înainte de a se răzbuna. A arătat imaginile compromiţătoare cu bărbatul mai multor cunoscuţi, iar o persoană apropiată le-a postat pe Internet. Aşa au ajuns şi poliţiştii să le vadă. Mama fetiţei a fost şi ea audiată şi va fi supusă unei evaluări.

Localnicii sunt revoltaţi de imaginile apărute pe Internet. Unii dintre ei dau vina pe femeie pentru tot scandalul şi spun că tânărul acuzat de corupere sexuală ar fi cunoscut ca fiind liniştit şi respectuos. Alţii, însă, spun că ceea ce a făcut bărbatul de 25 de ani este monstruos şi că merită să fie dus la închisoare şi chiar castrat. „Să fie castrat, nemernicul, ca să nu mai facă aşa ceva! Este un monstru! Şi el, dar şi femeia aceea, că ea ştia, dar n-a făcut nimic”, a răbufnit unul dintre vecini, scrie adevarul.ro.

Citește și

Poliţistul-pedofil a mărturisit: «I-am mângâiat şi i-am pupat»

Au violat o femeie până când au ucis-o

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net