Riscă închisoare pe viață pentru că a incendiat doi oameni ai străzii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Piromanul din Galaţi care a incendiat doi oameni ai străzii, în urmă cu o lună, ar putea fi trimis în închisoare pentru tot restul vieţii. Asta după ce joi noapte (24 noiembrie) a încetat din viaţă şi cea de-a două victima a să, în vârstă de 59 de ani.

Ștefan Alexandru, de 49 de ani, riscă să își petreacă tot restul vieții după gratii, după ce a doua victimă a sa a decedat joi noapte (24 noiembrie). Procurorii spun că încadrarea juridică va fi schimbată, iar individul de 49 de ani care a incendiat doi oameni ai străzii va fi cercetat pentru omor deosebit de grav, scrie stirileprotv.ro.

În noaptea de 21 octombrie, Ștefan Alexandru a incendiat adăpostul pe care doi bărbaţi şi-l improvizaseră din cutii de carton, în faţă unei scări de bloc. Una dintre victimele sale, în vârstă de 49 de ani, a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corpului şi s-a stins peste o săptămână, la Spitalul Floreasca din Capitală.Cel de-al doilea bărbat, de 59 de ani, a avut arsuri pe 20% din corp, în special pe mâini şi picioare, însă rănile au fost atât de profunde încât au dus, de asemenea, la decesul victimei, joi noapte.

Ștefa Alexandru a fost identificat și reținut la o săptămână după comiterea faptei și se află închis în arestul Poliţiei Galaţi. Încadrarea juridică se va schimbă în omor deosebit de grav și ar putea primi cea mai aspră pedeapsă, detenţia pe viaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
schitul ostrov
crima braila stomatolog jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
elvetia romanca1 jpg
Autoritățile australiene au scos utilajele de deszăpezire la treabă. FOTO captură The Guardian
leeds jpg
simonopetra 4766384 1280 jpg
rapita 111 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net