Robert Negoiță s-a răzgândit. Nu mai candidează la șefia PSD

image
Liderul PSD București a anunțat pe o rețea de socializare că îl susține pe colegul său, Liviu DragneaFoto: Mediafax

Primarul Sectorului 3 a anunțat, miercuri (23 septembrie), că își retrage intenția de a candida pentru funcția de președinte al PSD. Robert Negoiță a luat această hotărâre în condițiile în care Liviu Dragnea a anunțat că va candida, așa că a luat decizia de a face parte din echipa acestuia și îl susține împreună cu PSD București.

Marți (22 septembrie), Negoiță a anunțat că vrea să candideze pentru șefia PSD, având în vedere că partidul e într-o situație delicată, cu liderul intermiar condamnat în primă instanță, iar premierul trimis în judecată, potrivit Mediafax.

„Sunt decis să candidez pentru funcţia de preşedinte PSD la scrutinul din 11 octombrie. (...) Este un moment important pentru România, este un moment crucial pentru PSD. Cel mai mare partid din România, care este la putere, care are prim-ministru, este într-o situaţie delicată, spunea Robert Negoiță, marți, într-o conferință de presă.

S-a răzgândit de pe o zi pe alta. Astfel, liderul PSD București a anunțat că îl va susține pe Liviu Dragnea: „Astăzi, colegul meu Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD. În aceste condiţii, îmi retrag intenţia de a candida pentru această funcţie. (...) Fac parte din echipa Liviu Dragnea şi îl susţin împreună cu PSD Bucureşti în acest demers”.

vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
cub visarion alexa png
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
reghecampf si anamaria prodan
aaneiungaria Sursapolitianeamt(1) jpg
coronavirus in romania 15 ianuarie 2022 jpg
image
image
image
image
asteroid jpeg
21 Josephine cu Constantin Tanase IMG 6696 jpg jpeg
iphone sursa FOTO Pixabay
mănăstire San Estevo Ourense sursa youtube jpg
Cappadocia
cub visarion alexa png