Robert Negoiţă şi Sorin Oprescu promit un spital în sectorul 3

Ultima actualizare:

    Robert Negoiţă şi Sorin Oprescu
Robert Negoiţă şi Sorin Oprescu

În Bucureşti sunt peste 4.000 de cereri pentru un loc în casele de bătrâni. Primarul general al Capitalei, alături de candidatul USL la Primăria Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, a deschis un nou centru pentru persoane vârstnice. Sorin Oprescu i-a mulţumit acestuia pentru că a investit în acest centru atunci când Municipalitatea nu mai putea susţine investiţia.

Sorin Oprescu, primarul Capitalei a participat la deschiderea Centrului pentru vârstnici „Nicolae Cajal", aflat în fosta clădire a Spitalului „Caritas".

Edilul şef şi candidatul USL la sectorul 3 au fost aşteptaţi cu pâine şi sare

simeon stalpnicul png

Alături de primarul general a fost şi candidatul USL pentru Primăria Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, cel care a finalizat practic proiectul Municipalităţii.

Aşa arată centrul de bătrâni Nicolae Cajal

simeon stalpnicul png

„În momentul în care s-a redus numărul de paturi în spitale, am pornit la transformarea unei părţi a acestui spital în casă de retragere. În Capitală sunt 4.000 de cereri, sunt adulţi care nu îşi pot îngriji bătrânii, sunt copii care poate au uitat de responsabilităţile lor faţă de cei care i-au adus pe lume şi i-au îngrijit. Încercăm să-i ajutăm noi şi să le creăm condiţii civilizate pentru a trăi cât vor dânşii. Nu este nimic mai frumos decât să ai grijă de bătrânii tăi şi de copiii tăi", a declarat Robert Negoiţă. Primarul general i-a mulţumit acestuia pentru că a investit în acest centru atunci când Municipalitatea nu mai putea susţine investiţia.

Maria Dragomir (103 ani) e primul locatar al centrului

simeon stalpnicul png

„Se terminase bugetul şi a venit doamna directoare şi m-a întrebat dacă mai dăm drumul la treabă. Atunci a venit Robert şi s-a înhămat la treabă după ce l-am rugat eu. Ştiu că bucureştenilor din sectorul 3 li s-a tot spus că nu mai au spitale, dar promit că va exista şi un spital", a afirmat Sorin Oprescu.

Candidatul USL la Primăria Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, spune că astfel de proiecte vor continua. „Vreau o relaţie bună cu primarul general pentru că împreună vom putea face multe lucruri bune pentru sectorul 3 şi pentru cetăţeni", a afirmat Robert Sorin Negoiţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net