Români anchetați pentru tentativă de omor în Austria și jaf în Germania

Ultima actualizare:

Practic nu există săptămână în care românii certați cu legea să nu își facă de cap prin lume, iar cele mai multe infracțiuni se întâmplă în țările din Uniunea Europeană. Ultimele exemple? Un șofer de TIR român și-a atacat colegul cu un cuțit în Austria, iar o bandă de români sunt căutați pentru un jaf la o parfumerie în Germania. 

Polițiștii austrieci au descoperit că suspectul de crimă era beat mort. Foto: stiridiaspora.ro
Polițiștii austrieci au descoperit că suspectul de crimă era beat mort. Foto: stiridiaspora.ro

Un șofer român, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat sâmbătă noapte în Austria, fiind acuzat că și-a sufocat și atacat cu un cuțit colegul de echipaj, scrie stiridiaspora.ro, preluând krone.at. Cei doi șoferi s-au luat la ceartă în cabină, într-o parcare din Austria, unde opriseră să se odihnească.  

Cum a vrut să-și omoare colegul un șofer de TIR 

Incidentul s-a petrecut într-o parcare de pe autostrada din Ilz (cartierul Hartberg-Fürstenfeld), în cabina unui camion de mare tonaj, în timp ce șoferii trebuiau să se odihnească. După ce s-au certat câteva minute, cei doi șoferi, de 40 și respectiv 55 de ani au ajuns la scene extrem de violente.  

Cel mai tânăr dintre români și-a sufocat colegul mai în vârstă, apoi a scos un cuțit de bucătărie și l-a amenințat cu moartea. Victima a reușit să fugă din cabină, însă agresorul l-a lovit cu piciorul în spate, astfel că bărbatul de 55 de ani a căzut și s-a rănit la mână. Rănit și speriat, acesta a fugit și a alertat poliția. 

Ce spun polițiștii austrieci despre scandalul dintre cei doi șoferi 

Polițiștii de la secția din Ilz l-au găsit pe șoferul de 40 de ani dormind în cabină și când a suflat în fiolă s-a descoperit că era într-un stadiu avansat de ebrietate. Polițiștii l-au arestat pe bărbat, însă acesta nu a recunoscut nimic la interogatoriu. Celălalt șofer nu a putu continua cursa din cauza rănilor 

Cinci români au atacat o parfumerie celebră din Germania 

Polițiștii din Turingia sunt în alertă de gradul 0 și au lansat o vânătoare de oameni după ce cinci bărbați, identificați drept români, au atacat o parfumerie celebră din localitatea Altenburg. Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute scrie stiridiaspora.ro preluând news.de 

Alarma a fost dată de vecinii magazinului, care au informat poliția că mai mulți oameni au spart ușa și au intrat în parfumerie. Mai multe patrule de poliție au intervenit la locul faptei. Potrivit martorilor, cei cinci spărgători au fugit imediat ce au văzut mașinile de poliție. 

Oamenii legii au blocat străzile și au folosit pentur a da de suspecți chiar și un câine polițist. În cadrul acțiunii, a fost reținut un suspect în vârstă de 41 de ani, de naționalitate română, dar ceilalți patru suspecți, participanți la jaf au reușit să scape

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net