Românii au exportat metoda”Accidentul”și în Italia. Cum era să fie păcălit un șofer din Piacenza

Ultima actualizare:

    Scuterul despre care românii spuneau că a fost lovit de mașina italianuluiFoto: cugetliber.ro
Scuterul despre care românii spuneau că a fost lovit de mașina italianuluiFoto: cugetliber.ro

Românii uimesc Europa prin inventivitatea infracțională. Metoda”Accidentul”care a făcut ravagii în România a fost exportată și în străinătate, cele mai recente cazuri înregistrându-se în Italia. Un bărbat de 73 de ani din Piacenza a scăpat ca prin minune dintr-o astfel de capcană

Pensionarul Carlo în vârstă de 73 de ani este cea mai recent victim dar a avut prezență de spirit și a reușit să scape fără a fi păgubit.”Nu este de glumă! Școala trebuie să acorde o atenție deosebită acestei metode subtile”, avertizează el conform stiridiaspora.ro care citează liberta.it.

Cum au încercat doi români să păcălească un italian prin metoda”Accidentul”

”Conduceam pe Via Sant'Antonino, încet, când brusc am simțit o lovitură puternică pe partea dreaptă a mașinii mele. M-am oprit, dar nu am înțeles ce se întâmplase. Doi tineri români, pe scutere, au început să țipe la mine, spunând că le-am distrus vehiculul cu două roți și că trebuie să plătesc imediat 450 de euro în numerar“, a relatat Carlo potrivit sursei citate. Italianului i-au fost arătate mai multe avarii la unul din scutere dar dezvăluie că a înțeles imediat că se întâmplă ceva necurat, așa că și-a păstrat calmul și a mers cu cei doi la cel mai apropiat service.

Românii vroiau bani în numerar

”Începând să bănuiesc că a fost o încercare de înșelătorie, i-am dus la un garaj din apropiere. Dar producătorul de biciclete a spus că scuterul nu poate fi reparat, poate că a fost modificat intenționat pentru a nu fi refăcut. Între timp, cei doi tineri au continuat să-mi ceară despăgubiri în numerar, refuzând să completeze declarația amiabilă pentru a permite intervenția asigurării. La final mi-au lăsat un nume și un număr de telefon. Păcat că nu va primi niciun ban, după cum am constatat la scurt timp, acele contacte erau false: Numele corespundea cu cel al unui cântăreț român și numărul era inexistent“, a dezvăluit italianul. Deși nu a dat bani și a scăpat fără a fi păcălit, bătrânul s-a dus totuși la poliție și a raportat tentativa de înșelătorie.

Citiți și

Cum au rămas doi bătrâni fără o sumă record prin metoda ”accidentul”

Săltați pentru metoda ”Accidentul”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net