Românul din Como care a violat şi ucis fetiţa de un an şi jumătate a iubitei, condamnat la închisoare pe viaţă

Ultima actualizare:

    Justiţia italiană l-a trimis  pe român la închisoare
Justiţia italiană l-a trimis pe român la închisoare

Crima a fost comisă pe 11 ianuarie 2021, scrie adevarul.ro. Românul s-a înfuriat fiindcă fetiţa nu se oprea din plâns şi a luat-o la bătaie, oprindu-se doar când ea a început să vomite. La scurt timp a venit bunica fetiţei, care a sunat la 112. Micuţa a murit pe drum, deşi un spital din Bergamo trimisese elicopterul pentru a o salva.

Iniţial, românul a spus că peste micuţa de nici doi ani a căzut o sobă. Nu ar fi realizat că s-a rănit grav şi nu a cerut ajutor decât după două ore, când fetiţa era deja inconștientă. Medicii legişti au descoperit însă răni şi vânătăi care nu aveau cum să fie provocate de un accident. În plus, ei au constatat că fetiţa fusese şi violată. „A abuzat-o sexual şi a bătut-o în dese rânduri”, a fost concluzia anchetatorilor.

Abia în luna mai, după numeroase interogatorii în timpul cărora a negat acuzațiile, românul și-a recunoscut fapta, spunând că a abuzat-o pe fetiță și apoi a bătut-o până la moarte.

Curtea de Apel din Como, prezidată de judecătorul Luciano Storaci, l-a condamnat luni la închisoare pe viaţă. El va trebui să plătească şi despăgubiri, instanţat stabilind o sumă provizorie de 200.000 de euro pentru mama copilului și de 50.000 de euro pentru tatăl acestuia

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net