Romii români s-au întors în tabăra evacuată vineri din centrul Londrei

image
Bine înfofoliţi, ţiganii şi-au făcut “cartier general” în parcuri şi la metrou

Au crezut că au scăpat de ţiganii români, dar nu au reuşit cu una, cu două. Deşi i-au izgonit vineri din centrul Londrei, britanicii s-au trezit luni cu ai noştri conaţionali în acelaşi loc, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.  

Zeci de romi români s-au întors pe celebra stradă Park Lane din centrul Londrei la doar trei zile după ce au fost evacuaţi de poliţie, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

Vineri, poliţia şi membri ai administraţiei locale au evacuat aproximativ 60 de persoane din această tabără amplasată ilegal în centrul Londrei. Dintre aceştia, 21 au acceptat să fie repatriaţi.

Luni însă, mulţi dintre cei care au rămas în Londra s-au întors.

Unii dintre ei insistă că au venit în Marea Britanie pentru a căuta de lucru, iar acum sunt blocaţi deoarece nu pot găsi nimic fără o adresă stabilă. Alţii pur şi simplu afirmă că aşteaptă ca autorităţile să le ofere locuri de muncă şi cazare şi nu se grăbesc să plece nicăieri.

Indiferent care ar fi adevărul, oficialii municipali şi poliţia îi acuză de cerşit, furt din buzunare şi compartement antisocial, în timp ce proprietarii şi administratorii hotelurilor şi magazinelor din vecinătate sunt furioşi din cauza mizeriei create.

Zone întregi de iarbă sunt pline de gunoi, de la valize la pături murdare şi resturi de mâncare, iar tufişurile au fost transformate în fose deschise urât mirositoare.

Luni, membrii taberei de romi au fost văzuţi râzând şi vorbind între ei în timp ce erau acompaniaţi de un lăutar care cânta la acordeon.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
lumina ciudata belgorod foto twitter jpg
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif