Rudel Obreja, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare

image
Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box (FRB) Rudel Obreja a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani de închisoare cu suspendare

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box (FRB) Rudel Obreja a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani de închisoare cu suspendare şi la 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Obreja a fost condamnat în dosarul în care este acuzat că a cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru intervenţii la judecători.

Decizia a fost luată de completul de divergenţă, doi dintre judecători s-au pronunţat pentru condamnarea lui Obreja la trei ani de închisoare cu suspendare, iar al treilea, Viorel Adrian Podar, a decis retrimiterea dosarului la Tribunalul Bucureşti pentru rejudecare, scrie news.ro.

Va trebui să facă 90 de zile de muncă în folosul comunităţii

În urma deciziei luate cu majoritate de voturi, Rudel Obreja va avea pedeapsa de trei ani suspendată pentru un termen de încercare de trei ani şi, de asemenea, va trebui să facă 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. Curtea de Apel Bucureşti a menţinut astfel pedeapsa de trei ani de închisoare dispusă şi de Tribunalul  Bucureşti în iunie 2015, dar a înlăturat executarea acesteia.  Fostul preşedinte al FRB a fost condamnat, în iunie 2015, la trei ani de închisoare cu executare, de judecătorul de la Tribunalul Bucureşti care a soluţionat cauza în fond, Geanina Terceanu.

Găsit vinovat de trafic de influenţă

Obreja a fost găsit vinovat de trafic de influenţă, întrucât ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru a interveni la un judecător de la instanţa supremă în vederea pronunţării unei pedepse cu suspendare pentru Vîntu, în dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa. În final, Sorin Ovidiu Vîntu a fost  însă condamnat la doi ani de închisoare, încarcerat în 25 ianuarie 2014 pentru executarea pedepsei şi eliberat condiţionat zece luni mai târziu.

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Ramzan Kadîrov şi Vladimir Putin FOTO AFP
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg