S-a aflat cauza morții doctoritei stomatolog din Brăila. Ce s-a descoperit în urma autopsiei

Crima din Brăila în care un medic stomatolog în vârstă de doar 41 de ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge chiar în propriul cabinet medical. Ce au aflat medicii legiști, în urma necropsiei. 

Stomatologul ucis în Brăila / foto: Arhiva Click!
Stomatologul ucis în Brăila / foto: Arhiva Click!

Marina Gavril a sfârșit în chinuri! Potrivit informațiilor apărute în ultima perioadă, aflăm că ar fi fost amenințată cu moartea în repetate rânduri, motiv pentru care urma să își achiziționeze un pistol.

Ce s-a aflat după autopsie 

Marina Gavril era originară din Republica Moldova, însă de ani buni se stabilise în România. Ea a fost găsită moartă în data de 16 iulie, iar din primele investigații aflăm că a fost omorâtă de mai multe înjunghieri la nivelul gâtului, așa cum rezultă în urma autopsiei. 

De asemenea, într-un comunicat emis joi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, rezultă că victima s-a luptat cu agresorul pentru viața ei.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila este împuternicit să aducă la cunoștință publicului următoarele: La data de 16.07.2024 s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila dosarul penal nr. 56/251/P/2024, având ca obiect comiterea infracțiunii de omor prevăzută de art. 188 alin. (1) din Codul penal, urmare a sesizării, în aceeași dată, ora 21:24, a numitului G.B.C, cu privire la un posibil omor comis asupra numitei G.M, medic stomatolog care își desfășura activitatea la cabinetul situat pe strada G-ral Eremia Grigorescu, nr. 30 din mun. Braila.

Pentru formarea unui probatoriu necesar desfășurării cercetării, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1) Codul penal. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată din lucrători de poliție judiciară și lucrători criminaliști, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, care a desfășurat activități specifice în vederea identificării autorului/autorilor și aflarea adevărului în cauză.

Urmare a necropsiei efectuate asupra cadavrului, s-a concluzionat: – moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate la nivelul gâtului, cu interesarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene și digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum și a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu interesarea parțială a venei jugulare externe; – plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp tăietor-înțepător (cuțit sau similar acestuia), având vârf bine ascuțit și margine tăioasă; – s-au mai constatat și alte leziuni traumatice, respectiv echimoze și zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă și gambă stânga”, a transmis, joi după-amiaza, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, conform Digi24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net