S-a aruncat în faţa metroului în staţia Crângaşi. Bărbatul a murit la spital

Ultima actualizare:

    O persoană s-a aruncat în faţa metroului
O persoană s-a aruncat în faţa metroului

O persoană a încercat, sâmbătă dimineaţă, să îşi ia viaţa aruncându-se în faţa metroului. Tragedia s-a petrecut în staţia de metrou Crângaşi din Capitală.

Update 10.30:  Bărbatul lovit de metrou la staţia Crângaşi a fost scos de sub garnitura de tren şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la SUUB, Andrei Georgescu.

Potrivit medicului Andrei Georgescu, bărbatul a fost adus la spital în stare foarte gravă, iar la scurt timp acesta a decedat.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat pentru MEDIAFAX că după ce a fost scos de sub garnitura de tren, bărbatul a fost resuscitat şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare foarte gravă, intubat, cu semne vitale slabe.

Bărbatul avea multiple fracturi şi traumatisme, întrucât au trecut peste el mai multe vagoane ale garniturii de metrou, a precizat Opriţa.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost lovit de o garnitură de metrou în staţia Crângaşi, în jurul orei 8.30. Potrivit primelor informaţii, bărbatul s-a aruncat pe linie când trenul a ajuns în dreptul său.

Reprezentanţii Metrorex au declarat pentru MEDIAFAX că în urma accidentului care a avut loc în staţia Crângaşi, pe firul 2, circulaţia la metrou a fost oprită aproximativ 40 de minute, de la ora 8.36.

Transportul călătorilor în cele 40 de minute a fost asigurat ocolind staţia Crângaşi, au precizat reprezentanţii Metrorex. 

Update 9.40: Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost prins sub garnitura de metrou şi are un picior amputat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a precizat că bărbatul este în viaţă şi salvatorii intervin pentru a-l scoate de sub metrou, conform Mediafax.

O persoană a încercat să se sinucidă, aruncându-se în faţa metroului. Pompierii şi medicii au fost mobilizaţi la staţia de metrou Crângaşi, acolo unde s-a produs tragedia. Medicii încearcă să resusciteze victima, conform romaniatv.net.

"Este vorba de o tentativă de suicid. Echipa de intervenţie este acolo. Nu se ştie dacă este vorba despre o femeie sau un bărbat. Nu putem intreveni până nu vine procuratura. Trenul este blocat în staţia Crângaşi", a declarat la România TV Aurel Radu, directorul Metrorex.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net