S-a deschis cea mai instagramabilă cafenea din România. Este prima de acest fel de la noi. VIDEO

Prima cafenea 2D din România a fost deschisă recent și deja a devenit cunoscută. Este inspirată după localul din Coreea de Sud, prima cafenea 2D din lume. Fotografiile postate pe rețelele sociale i-au adus supranumele de cea mai instagramabilă cafenea. Așa se întâmplă cu cea de la Brașov.

Cafeneaua 2D, ca într-o lume a benzilor desenate

Prima cafenea 2D din România. Foto: Brașov.net
Prima cafenea 2D din România. Foto: Brașov.net

Cum pășești în micul local de pe strada Strada Nicolae Bălcescu din Brașov, ai senzația că ești personaj în lumea benzilor desenate. În jurul tău totul este definit de desene negre cu linii plate. 

Intrând în cafenea este ca și cum ai avea o iluzie optică

Totul, mobilierul, ușile, pereții și podelele, dar și ceștile și tacâmurile sunt complet tencuite în alb, în timp ce marginile tuturor lucrurilor sunt conturate de simple linii negre. O lume reală în două dimensiuni.

Este prima cafenea 2D din România și deja face furori pe rețelele sociale, scrie Brașov.net.

„Cea mai instagramabilă cafenea din România”, o descrie o utilizatoare de TikTok, care oferă și adresa locului unde poți să îți savurezi cafeaua într-un mod aparte.

„Recunosc că mi-a luat câteva minute să îmi dau seama ce se întâmplă în jurul meu, mă simțeam ca într-un desen animat! Tot mobilierul este real, iar desenele au fost pictate manual. Cafeneaua se află în Brașov”, a scris utilizatoarea de TikTok aura.calatorește.

„Mă dor ochii”, a postat repede un utilizator Tik-Tok, iar alții s-au grăbit să scrie că au fost într-o astfel de cafenea în Londra, alții în Sarajevo și că este o experiență deosebită.  

@aura.calatoreste 😱 Acesta nu este un muzeu al iluziilor, ci o cafenea inedita! Cea mai instagramabila cafenea din Romania s-a deschis chiar azi! Recunosc ca mi-a luat cateva minute sa imi dau seama ce se intampla in jurul meu, ma simteam ca intr-un desen animat! Tot mobilierul este real, iar desenele au fost pictate manual 😍 Cafeneaua se afla in Brasov si se numeste Contrast. Eu zic ca merita sa salvezi postarea, pentru ca nu trebuie sa ratezi acest loc! . 🤗 Pentru cele mai cool locuri, nu uita sa ma urmaresti! #fyp #romania ♬ original sound - aura.calatoreste

Prima cafenea 2D din lume este în Coreea de Sud

Prima cafenea 2D a fost deschisă în Seul, Coreea de Sud, în anul 2017. Această cafenea, cunoscută sub numele de Cafe Yeonnam-dong 239-20, este situată în cartierul Yeonnam-dong și a devenit rapid extrem de populară în întrega datorită designului său unic. Mii de poze au fost distribuite pe rețelele sociale. Designul este inspirat de serialul TV coreean W - Two World.

Cafe Yeonnam-dong 239-20, din Seul, Coreea de Sud
Cafe Yeonnam-dong 239-20, din Seul, Coreea de Sud

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net