S-a deschis Pasajul Europa Unită din Sectorul 4 al Capitalei! Pietonii au ocazia să admire construcția superbă

Pasajul Europa Unită, cel mai nou și mai modern obiectiv de infrastructură rutieră din Capitală, s-a deschis traficului rutier în data de 5 decembrie, a anunțat, pe pagina personală de facebook primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Pasajul Europa Unita   Captura Foto Facebook jpeg

Început în februarie 2022, noul pasaj suprateran din Sectorul 4 a fost inaugurat marți seară. Lucrările au stagnat o bună perioadă de timp din cauza pandemiei, firma din Turcia care caștigase licitația retrăgând la un moment dat muncitorii de pe șantier.

Pasajul are o lungime totală de 653 metri, constând într-un pod și două rampe de acces, una dinspre strada Caporal Luică, iar cealaltă dinspre strada Sergent Ion Iriceanu. Proiectat și construit pentru a fluidiza traficul într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Capitală, pasajul are două benzi de circulație pe sens, dispuse pe o parte carosabilă cu o lățime de 15 metri.

Suprastructura pasajului, de tip mixt oțel-beton, se sprijină pe patru elemente de rezistență, fiecare dintre acestea având ca fundație câte opt piloni forați la o adâncime de 25 de metri și cu un diamentru de 1,5 metri.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

image
image
image
image
image
image
calculator 1680905 1280 jpg
casa pereti bere jpg
copac jpg
camera hotel png
sala de clasa jpeg
image png
man 4134645 1280 jpg
 Carmen Brumă (46 de ani) este profesoară atunci când vine vorba de fitness și alimentație sănătoasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net