«S-a dus în Ceruri, la bărbatul ei drag»

Ultima actualizare:

Cristina Mirela Popa. Este una dintre cele 18 persoane care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar de duminică, din Muntenegru. Povestea vieţii ei, dar mai ales a morţii, pare parcă desprinsă dintr-un film macabru.

Femeia şi-a pierdut viaţa la doar 48 de ani, aceeaşi vârstă la care s-a stins şi soţul ei, comandorul de aeronave Lucian Popa. Acesta a fost un pilot militar care, în martie 2004, a urcat la manşa avionului ca să zboare la Madrid şi să aducă în ţară trupurile neînsufleţite ale românilor ucişi în atentatele teroriste de acolo. În 2010 a fost răpus de o boala necruţătoare.

Ca o coincidenţă, soţia lui, care s-a prăpădit în accidentul rutier din Muntenegru, a fost adusă la Bucureşti, în cadrul unei operaţiuni de repatriere, tot la bordul unui avion, condus de piloţi militari, foşti colegi de-ai soţului ei, potrivit stirileprotv.ro.

"Acum, fiul lor a rămas singur pe lume, la doar 22 de ani. Dumnezeu a vrut ca ei doi să se întâlnească în ceruri. Au fost o familie minunată pe pământ, acum s-au regăsit acolo, sus. A rămas cel mic, singur, să înfrunte greutăţile vieţii", spune, printre lacrimi, Petruţa Dumitru (48 de ani), o vecină a familiei Popa din Otopeni - Ilfov. Tot ieri, şi tot în Otopeni, a fost înmormântat şi Troe Mincu Gheorghe, o altă victimă din autocarul blestemat.

Citeşte şi:

«Autocarul morţii» avea 80 km/h în momentul prăbuşirii

Coloana morţii. Victimele accidentului din Muntenegru s-au întors acasă

EXCLUSIV A murit în prăpastia din Muntenegru. Se va odihni în biserica făcută de el

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net