S-a îmbogăţit din silicoane ilegale, dar e liberă

image
Cristina IsacFoto: luxpentrutine.ro/Pro tv

A fost o furtună într-un pahar cu apă! A stat după gratii două luni, iar acum e liberă. Capul de afiş din dosarul silicoanelor ilegale de la Spitalul de Arşi, Cristina Isac, a ieşit din închisoare.

În aprilie, toată ţara vorbea despre medicii esteticieni care au fraudat statul. Acum, scandalul a fost îngropat. Ba mai mult, unul dintre cei trei doctori reţinuţi e acum liber. Vorbim despre Cristina Isac (37 de ani), care făcea câte 7.000 de euro pe zi din silicoane ilegale.

„E acasă, bine mersi. Mama ei a suferit un infarct şi i-au dat drumul din închisoare. Totul s-a întâmplat acum vreo două săptămâni”, ne-a declarat medicul estetician Robert Schwartz, coleg cu Cristina la Spitalul de Arşi. Tânăra, împreună cu directorul spitalului şi şeful secţiei de chirurgie au fost singurii care au fost arestaţi preventiv.

Restul de şase cadre medicale medicale implicate, inclusiv Aurelia Isac, mama Cristinei, au fost reţinute pentru 24 de ore şi puse apoi sub control judiciar. Anchetatorii au stabilit că medicii de la Spitalul de Arşi, din Capitală, făceau operaţii de înfrumuseţare pe banii noştri. Esteticianul punea un diagnostic fals, pentru a putea deconta intervenţia prin Casa de Asigurări de Sănătate. Îi propunea pacientei mai puţini bani decât ar fi costat operaţia la privat, dar destui, ca să fie şi el mulţumit. O tânără care dorea un bust impresionant era trecută în fişă că suferea de cancer de sân. În felul acesta, pe lângă banii primiţi de la pacientă, în jur de 2.500 de euro, el lua de la stat încă 5.000 de lei. 

image
Cristina Isac a fost arestată preventiv în aprilie
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
vladimir putin si bomba nucleara
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg