S-a impuscat în cap din greşeală

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tragedie, ieri dimineaţă, la o unitate militară din Târgu Jiu. Unul dintre angajaţi a fost găsit mort, în post, de un coleg. Tânărul fusese împuşcat în cap cu pistolul-mitralieră din dotare. Deşi, la început, s-a crezut că militarul s-a sinucis, anchetatorii au ajuns la concluzia că totul a fost un accident.

Adrian Ioan Toader (26 de ani) lucra de 5 ani la unitatea militară 01541din Târgu Jiu. Era caporal, iar, ieri dimineaţă, efectua serviciul de pază la garnizoană. În jurul orei 9.00, când trebuia să facă schimbul de tură, un coleg a venit la postul lui şi a rămas şocat. Adrian zăcea aşezat de scaun, plin de sânge, cu arma lângă el. Fusese împuşcat în cap.

Alertaţi, colegii au chemat Ambulanţa, iar medicii au stabilit că tânărul murise de puţin timp. Avea răni la mâini şi la cap, dar nu a mai putut fi salvat. Lângă trupul militarului a fost găsit un pistol mitralieră calibru 7,62 milimetri. Iniţial, s-a crezut că Adrian s-a sinucis, însă anchetatorii sunt de altă părere.

simeon stalpnicul png

Ei spun că arma din dotare s-a descărcat accidental, când Adrian se pregătea să iasă din post şi o curăţa. După ce a scos încărcătorul pistolului mitralieră, militarul nu a observat că pe ţeavă mai rămăsese un glonţ, astfel că arma s-a descărcat accidental. Superiorii săi spun că nu au avut niciodată probleme cu Adrian şi că acesta avea un comportament normal.

Cadavrul militarului a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru necropsie. Familia caporalului a sosit imediat la Târgu Jiu. Şi iubita acestuia a fost chemată de urgenţă şi era distrusă. Tânăra nu se putea opri din plâns. Cazul este cercetat de o comisie condusă de comandantul unităţii militare, iar în cauză a fost sesizat Parchetul Militar Craiova.

Iubita tânărului nu s-a putut opri din plâns

simeon stalpnicul png

Click! spune

Adrian avea 26 de ani, era necăsătorit şi era angajat în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2008. Era originar din localitatea Alinteşti, aflată la aproximativ 50 de kilometri distanţă de Târgu Jiu. El va fi înmormântat vineri cu onoruri militare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net