S-a redeschis circulația pe Transfăgărășan! Drumarii au avertizat că sunt urși în zonă

Ultima actualizare:

    Circulația rutieră pe Transfăgărășan se închide începând de astăziFOTO: Click!
Circulația rutieră pe Transfăgărășan se închide începând de astăziFOTO: Click!

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu) s-a deschis, sâmbătă (29 iunie), începând cu ora 8.00, pentru toate categoriile de autovehicule. Drumarii avertizează că este semnalată prezenţa urşilor în zonă şi cer turiştilor să nu se apropie de animale. În plus, drumarii spun că sunt puţine locuri de parcare la Bâlea Lac, parcările private din zonă nefiind deszăpezite.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, sâmbătă, de la ora 8.00, se redeschide circulaţia pe DN 7 C, Transfăgărăşan, pentru toate categoriile de autovehicule. 

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”, a transmis CNAIR.

Drumarii prcizează de asemenea, că cele două parcări private de mare capacitate de Bâlea Lac nu au fost încă deszăpezite de firmele care le administrează, aşa că locurile de parcare sunt extrem de limitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anvelope de vară jpg
image
image
image
image
image
image
Moara fermieri jpeg
radu mazare jpg
Uzinele Resita (1937) jpg
vara caldura record 2024 jpg
aeronava tarom shutterstock jpg
front bloc jpg
actor impuscat jpg
Ambalaje non SGR jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net