S-a trezit cu 131.000 de lei în cont și nu mai vrea să-i restituie

14 ianuarie 2020
image

Eroare ustur─âtoare! Firma de salubritate din Ia╚Öi, Salubris, se chinuie din 2017 s─â recupereze suma de 131.000 de lei, care a fost virat─â, din gre┼čeal─â, unei persoane fizice.

Dorind s─â achite contravaloarea unei cantit─â╚Ťi de combustibil, reprezentan┼úii Salubris au introdus gre╚Öit datele beneficiarului, iar banii au ajuns astfel la un cet─â┼úean rom├ón, al c─ârui nume n-a fost f─âcut public de c─âtre b─ânci. Norocosul a scos imediat banii de la un bancomat ┼či a refuzat s─â-i restituie societ─â┼úii de salubritate, scrie adevarul.ro.

Salubris a dat ├«n judecat─â ING ┼či BRD, cele dou─â b─ânci care au intermediat tranzac┼úia, acuz├óndu-o pe prima c─â ÔÇ×nu a verificat faptul c─â plata sumei s-a f─âcut ├«ntr-un cont care nu apar┼úine respectivei societ─â┼úi comercialeÔÇť. B─âncile au refuzat s─â restituie banii, iar Judec─âtoria ┼či Tribunalul Ia┼či le-au dat dreptate, ├«ns─â ultima sentin┼ú─â a fost atacat─â, recent, cu recurs. Salubris este o companie la care ac┼úionarul majoritar este Prim─âria Ia┼či. 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg