S-a trezit în pat cu un bărbat dezbrăcat. Şoc pentru un copil

image
Copilul de 11 ani nu vrea să mai meargă la şcoală, după ce era să fie violat foto: romaniatv.net

Un bărbat din Argeş a dat buzna peste un copil la miezul nopţii, miercuri (23 septembrie). După ce a plecat de la o nuntă, în stare gravă de ebrietate, omul s-a anăpustit asupra copilului, încercând să-l violeze.

După ce a scăpat de bărbat, copilul în vârstă de 11 anişori a alergat la bunica lui, cu care locuieşte de când părinţii lui au plecat în srăinătate, să-i spună ce i s-a întâmplat.

Bunica băiatului a mai povestit că bărbatul a intrat în casa ei, s-a dezbrăcat, după care s-a urcat în patul copilului.

A venit copilul repede: mamaie, a venit Petrea peste mine. S-a urcat în pat lângă copil. Uite-aşa tremura copilul: mamaie, nu mai pot, mor", a povestit bunica acestuia pentru româniatv.net. Înainte de a dispărea din casă, bărbatul a mai luat “ca amintire” un telefon mobil şi o lanternă.

"Cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, violare de domiciliu şi tentativă de viol. Bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis mandat pentru 30 de zile", a declarat Mădălina Sima de la IPJ Argeş, pentru romaniatv.net.

Chiar dacă bărbatul a mai săvârşit astfel de fapte în trecutul său, rudele acestuia insist să îi ia apărarea. Conform unor surse bărbatul a furat o maşină acum patru ani, ajungând să fie suspendat, faptă ce l-a determinat pe tatăl acestuia să se sinucidă de supărare.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
Contraofensiva din Herson FOTO Captură video jpg
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg