Să dea Domnul să tot scadă preţul la pompă!

Ultima actualizare:
Carburanţii sunt sub 5 lei aproape  peste tot în ţară
Carburanţii sunt sub 5 lei aproape peste tot în ţară

Veşti bune pentru şoferi! Preţul carburanţilor a scăzut treptat, până la minimele ultimilor ani. La unele benzinării din ţară, atât benzina, cât şi motorina costă sub 5 lei/litru.

Cu 70 de bani – 1 leu sunt mai ieftini acum carburanţii comparativ cu lunile trecute. Ieftinirile au loc în urma scăderii preţului barilului de petrol, dar sunt legate şi de cursul de schimb valutar. Ieri, cea mai ieftină motorină din ţară se vindea la o staţie Petrom din Odorheiul Secuiesc: 4,59 de lei litrul, după o nouă reducere a preţurilor la pompă cu 5 bani/litru.Potrivit economica.net, în Bucureşti, în staţia din Şoseaua Alexandriei, sectorul 5, motorina standard costă 4,84 lei pe litru, iar benzina standard a rămas la 4,97 lei pe litru, în timp ce pe Şoseaua de Centură, în Chitila, motorina costă 4,83 de lei pe litru. În strada Jiului, sectorul 1, motorina costă 4,86 lei pentru un litru. În staţia de pe DN 2A, Slobozia, motorina standard costă 4,71 lei/litru, iar benzina a rămas la 4,89 lei/litru. Adică sub 5 lei, litrul, în mai toată ţara! Având în vedere că în urmă cu doar câteva luni preţurile carburanţilor se învârteau în jurul valorii de 6 lei/litru, rezultă o economie semnificativă de care se bucură şoferii: aproximativ 50 de lei le rămân în buzunar la fiecare plin de carburant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net