Să punem capăt puturoșeniei! Refuzi un loc de muncă, pierzi venitul minim

simeon stalpnicul png
Proiectul de lege a fost depus în Parlament de către deputatul PNL Florin Roman

Un deputat PNL a depus un proiect de lege ├«n Parlament potrivit c─âruia dac─â refuzi un loc de munc─â, r─âm├ói f─âr─â venitul minim garantat. Liberalul spune c─â doar a┼ča pot fi descuraja┼úi rom├ónii care tr─âiesc pe banii statului, f─âr─â s─â munceasc─â.

Liberalul Florin Roman a depus un proiect de lege ├«n Parlament prin care vrea ca rom├ónii care beneficiaz─â de venitul minim garantat de la stat s─â r─âm├ón─â f─âr─â ace┼čti bani dac─â refuz─â s─â munceasc─â, potrivit digi24.ro. ÔÇ×├Än prezent, legea prevede c─â ace┼čtia pot refuza trei locuri de munc─â ┼či doar ├«n aceast─â situa┼úie pot pierde venitul minim garantat. Proiectul de lege pe care ├«l propun este, spun eu, unul foarte corect, ├«n sensul c─â la refuzul unui singur loc de munc─â nu mai beneficiezi de acest venit. Legea i-a obi┼čnuit, legea trebuie s─â ├«i dezobi┼čnuiasc─â. Trebuie s─â punem cap─ât puturo┼čenieiÔÇŁ, a spus deputatul PNL.

Locuri de munc─â se g─âsesc, numai s─â vrei s─â munce┼čti spun speciali┼čtii ├«n resurse umane. ÔÇ×Av├ónd ├«n vedere c─â ne adres─âm oamenilor din sate, din comune, din mediul rural, lucrul ├«n agricultur─â este foarte bun pentru ei. Sunt companii care ├«i pot angaja pe o perioad─â mai lung─â, cum sunt asocia┼úiile, companiile care investesc ├«n agricultur─â sau micii produc─âtorii. Pe de alt─â parte, cei din mediul rural, pot fi pe pia┼úa for┼úei de munc─â pe domenii cum sunt cel al textilelor, al produc┼úieiÔÇŁ, a explicat consultantul ├«n carier─â, Gabriel Chicioreanu.

În aprilie au fost înregistraţi aproape 245.000 de români care beneficiază de venitul minim garantat, pentru care statul a plătit aproape 70 de milioane de lei. Potrivit cifrelor, aproape 25.000 de persoane iau acest ajutor de zece ani, iar anual pentru toate ajutoarele sociale sunt necesare 10 miliarde de lei.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg