Saga Festival se mută pe Arena Națională, din 2022. Primii artiști anunțați

26 noiembrie 2021
article img
Saga Festival ediția din 2022 va avea loc la Național Arena

Saga Festival își schimbă locul de desfășurare, după ce în 2021 a debutat la Romaero Băneasa, reunind peste 135.000 de persoane pe durata celor trei zile. Organizatorii anunță că, în 2022, festivalul se desfășoară la National Arena.

Începând din 2022, SAGA va avea un nou loc de desfășurare, mai grandios, care va aduce împreună și mai mulți iubitori de muzică electronică, anunță organizatorii. Pe 3, 4 și 5 iunie, anul viitor, noul loc de întâlnire va fi National Arena din București. 

Saga Festival 2022. Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet, printre artiștii anunțați

“Ne-am bucurat cu toții, împreună, de o primă ediție SAGA uimitoare și de un loc perfect pentru debutul festivalului. Reacțiile oamenilor, dorința lor de a participa într-un număr cât mai mare la festival și faptul că ne-am dorit ca în 2022 să trecem la următorul nivel și să pregătim un concept inovator la o nouă scară, să avem mai multe scene pentru publicul nostru, ne-au determinat să alegem o nouă casă pentru SAGA: National Arena. Acesta este locul în care festivalul se va desfășura începând de anul viitor, aici vom rămâne și ne propunem să ne surprindem publicul, an de an, cu cel mai bun line-up EDM și cu experiențe de neuitat”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA, una dintre cele mai importante companii din industria evenimentelor muzicale de la nivel mondial. Peste 150 dintre cei mai apreciați artiști internaționali și locali vor veni anul viitor, pe 3, 4 și 5 iunie, la SAGA, printre care Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet. Alți artiști vor fi anunțați pe 2 decembrie.

Surpriză SAGA de 1 decembrie

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, SAGA pregătește o surpriză, direct de la National Arena, și un DJ set susținut de Du Mad și Kov. Întregul eveniment va fi transmis live pe platformele online SAGA Festival. Tot atunci, în intervalul 19:00 - 00:00, cei care s-au înregistrat pe www.sagafestival.com vor putea fi primii care cumpără bilete cu Acces General, în sistem de rate egale, pentru noua ediție. Pe 2 decembrie vor fi puse în vânzare toate categoriile de bilete. SAGA a intrat pe piața festivalurilor din România în anul 2020, însă prima ediție a tot fost amânată de organizatori, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. A avut loc abia un an mai târziu, la Romaero, în luna septembrie.