Salvatorul fetei care s-a aruncat ├«n fa┼úa metroului are un tat─â celebru: ÔÇ×Nu a vrut s─â ┼čtie nimeni c─â el a intervenitÔÇŁ

12 februarie 2021
image
foto: captur─â Facebook@cojocarivitalie

Unul dintre salvatorii fetei de 15 ani care s-a aruncat în faţa metroului la staţia Dristor 1 este fiul unui fost fotbalist român celebru. Tânăra în vârstă de 15 ani s-ar fi aruncat în faţa metroului datorită unor probleme de familie, suferind de depresie deoarece părinţii săi ar urma să divorţeze.

Aceasta a fost salvat─â ├«ns─â de dou─â persoane, un b─ârbat ┼či o femeie, care au reu┼čit s─â o trag─â ├«napoi pe peron ├«n ultima clip─â. Conform Digisport, b─ârbatul ├«n cauz─â ar fi R─âzvan Lupu, ├«n v├órst─â de 32 de ani, fiul fostului interna┼úional rom├ón D─ânu┼ú Lupu.

Cei doi stabiliser─â o ├«nt├ólnire ├«n zona Unirea, iar R─âzvan a decis s─â mearg─â cu metroul, de┼či conduce ├«n mod obi┼čnuit, deoarece ┼čtia c─â nu va putea g─âsi cu u┼čurin┼ú─â un loc de parcare, potrivit adev─ârul.ro.

Fostul fotbalist rom├ón a fost contactat de jurali╚Ötii digisport, declar├ónd: ÔÇ×Bravo lui c─â a avut s├óngele rece s─â reac┼úioneze ├«ntr-o frac┼úiune de secund─â. Nu-mi dau seama cum s-a aflat c─â el e salvatorul. Nu ne-am apucat s─â spunem nim─ânui, iar R─âzvan chiar nu a vrut s─â ┼čtie nimeni c─â a intervenitÔÇŁ. Dup─â incident, t├ón─âra a fost transportat─â la spital pentru evaluare ┼či ├«ngrijiri medicale.

El stabilise s─â se vad─â chiar cu tat─âl s─âu undeva ├«n zona Unirea, din Bucure╚Öti. ╚śtia c─â ├«i va fi greu s─â parcheze ├«n ├«mprejurimi, din cauza aglomera╚Ťiei, a╚Öa c─â a decis ├«n ultimul moment s─â mearg─â cu metroul.

ÔÇŁMetrorex informeaz─â c─â, la sta╚Ťia de metrou Dristor 1, a avut loc un incident ├«n care a fost implicat un c─âl─âtor. Din primele informa╚Ťii, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de c─âl─âtorii afla╚Ťi ├«n zon─âÔÇŁ, au comunicat autori─â╚Ťile.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg