Salvatorul fetei care s-a aruncat în faţa metroului are un tată celebru: „Nu a vrut să ştie nimeni că el a intervenit”

11 februarie 2021
article img
foto: captură Facebook@cojocarivitalie

Unul dintre salvatorii fetei de 15 ani care s-a aruncat în faţa metroului la staţia Dristor 1 este fiul unui fost fotbalist român celebru. Tânăra în vârstă de 15 ani s-ar fi aruncat în faţa metroului datorită unor probleme de familie, suferind de depresie deoarece părinţii săi ar urma să divorţeze.

Aceasta a fost salvată însă de două persoane, un bărbat şi o femeie, care au reuşit să o tragă înapoi pe peron în ultima clipă. Conform Digisport, bărbatul în cauză ar fi Răzvan Lupu, în vârstă de 32 de ani, fiul fostului internaţional român Dănuţ Lupu.

Cei doi stabiliseră o întâlnire în zona Unirea, iar Răzvan a decis să meargă cu metroul, deşi conduce în mod obişnuit, deoarece ştia că nu va putea găsi cu uşurinţă un loc de parcare, potrivit adevărul.ro.

Fostul fotbalist român a fost contactat de juraliștii digisport, declarând: „Bravo lui că a avut sângele rece să reacţioneze într-o fracţiune de secundă. Nu-mi dau seama cum s-a aflat că el e salvatorul. Nu ne-am apucat să spunem nimănui, iar Răzvan chiar nu a vrut să ştie nimeni că a intervenit”. După incident, tânăra a fost transportată la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

El stabilise să se vadă chiar cu tatăl său undeva în zona Unirea, din București. Știa că îi va fi greu să parcheze în împrejurimi, din cauza aglomerației, așa că a decis în ultimul moment să meargă cu metroul.

”Metrorex informează că, la stația de metrou Dristor 1, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă”, au comunicat autoriățile.