Salvează oamenii, îi distrează şi apoi îi îngroapă

simeon stalpnicul png

Un bărbat din Slobozia îşi împarte zilnic timpul între Ambulanţă, servicii funerare, sală de bowling şi Primărie. Patru activităţi diferite, pe care omul le practică cu zâmbetul pe buze.

Paros Radu a preluat firma de pompe funebre a tatălui său de la vârsta de 25 de ani, iar acum este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri ai judeţului Ialomiţa.

Între timp, bărbatul şi-a deschis şi o sală de bowling în oraş şi s-a angajat şi la Serviciul de Ambulanţă. Mai mult, a intrat şi în politică, devenind consilier local.

Programul său zilnic începe la ora 8.00 când Radu Paros este prezent la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, unde stă până la ora 16.00. Nu de puţine ori a fost nevoit să stea după program, sau chiar în timpul nopţii, atunci când au fost situaţii speciale.

La sala de bowling ajunge după program, sală pe care soţia sa o administrează, cât el lipseşte. Tot după program supraveghează şi activitatea firmei de Servicii Funerare, iar la Primărie este prezent de fiecare dată când este şedinţă de Consiliu Local.

De multe ori, în weekend, pleacă după marfă, în ţară, pentru a aproviziona firma de pompe funebre sau sala de bowling.

Ambulanţier în «luptă» cu sistemul

În sistemul medical a ajuns dintr-o nemulţumire personală, care l-a afectat enorm. În urmă cu câţiva ani, bărbatul a solicitat Ambulanţa pentru că nu se simţea bine. Spune că era să moară, pentru că medicii au ajuns după o jumătate de oră, deşi locuia vizavi de spital.

Afacere moştenită

Radu Paros a preluat firma de pompe funebre de la tatăl său. El este mândru că în anul 2007 a ieşit pe locul I, în topul firmelor din România care se ocupă cu servicii funerare.

Bowling pentru fiul său

Sala de bowling a deschis-o după ce fiul lui s-a arătat încântat de acest joc, la mare, şi i-a spus că şi-ar dori să existe aşa ceva şi la Slobozia. În câteva luni, Paros a demarat afacerea

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
gaz pixabay com jpg
festivalul dovleacului png
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg