Sâmbătă încep «Galele Circului Globus», unde spectatorii pot da note artiştilor

simeon stalpnicul png

Scene incredibile de acrobaţie, momente spectaculoase de patinaj, magie şi echilibristică şi un număr senzaţional de dresură de crocodili şi şerpi. Sunt atracţiile spectacolului „Galele Circului Globus" care va avea premiera sâmbătă 20 februarie.

12 poveşti diferite inspirate din cele mai cunoscute cărţi pentru copii compun reprezentaţia care reuneşte 100 de artişti din cinci ţări: Germania, Franţa, Ucraina, Rusia şi bineînţeles România. "Ariel-Mica sirenă", "Crocodilul Vrăjit", "Lumea Păpuşilor", "Crăiasa Zăpezii" sau "Frumoasa din Pădurea Adormită" sunt câteva dintre basmele după care se vor inspira dresorii, iluzioniştii şi acrobaţii care se vor întrece până pe 7 aprilie pentru cupa care îi răsplăteşte pe cei mai buni.

Crocodilul Donald se va tăvăli spre deliciul spectatorilor

simeon stalpnicul png

Spectacolul "Galele Circului Globus" va fi jucat în zilele de sâmbătă de la ora 15.00 şi duminică de la orele 15.00 şi 18.30. În timpul săptămânii, de marţi până vineri se vor organiza spectacole de la ora 10.00 dar numai pentru grupuri organizate de copii. Biletele costă între 35 şi 70 de lei iar pentru grupurile organizate de copii tariful este de 18 lei de persoană.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (1) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg
shutterstock 676013005b jpg
Imagine WhatsApp 2022 12 07 la 10 47 33 jpg
FotoJet (4) jpg
CTP