Șase copii din Vaslui, la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Șase copii din județul Vaslui, cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare. Cei cinci băieți și o fată au cules legumele împreună dintr-o pădure de lângă sat, le-au gătit și le-au mâncat.

Cei șase sunt din două familii diferite, anunță DIGI24. Copiii sunt în continuare internați la Bârlad și urmează să fie supuși mai multorr investigații pentru a vedea dacă nu le-a fost afectat sistemul nervos. 

"La faţa locului au fost alocate două salvări de la Serviciul de Ambulanţă, dar am solicitat în sprijin autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, cu trei paramedici. Copiii au fost la cules ciuperci, pe care ulterior le-au gătit şi le-au consumat. Se fac verificări pentru a se stabili dacă au mai fost şi alte persoane care au consumat ciuperci", a declarat prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net