Şase tineri arestaţi pentru trafic de minore

Ultima actualizare:

    (foto:arhivă)
(foto:arhivă)

O reţea de proxeneţi a fost destrămată de  procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bacău. Inculpaţii au fost arestaţi pentru trafic de minore. Proxeneţii au obţinut de pe urma fetelor  peste un milion de euro, potrivit realitatea.net.

Concret, spune DIICOT, Dănuţ Cozma, un bucureştean, în vârstă de 26 de ani, împreună cu alte persoane, au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării prin înşelăciune a unor persoane de sex feminin şi exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei în diverse cluburi din Germania şi Italia.

Victimele exploatate sunt din judeţele Bacău, Neamţ, Vaslui, Giurgiu şi Bucureşti. Cei şase au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În urma percheziţiilor efectuate la mai multe adrese din Bucureşti şi Oneşti, procurorii DIICOT au descoperit sume importante de bani, arme şi muniţia aferentă.

Autorităţile din România au cooperat la acest caz cu autorităţile judiciare din Germania. Pentru recuperarea prejudiciului s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra mai multor autoturisme de lux aparţinând inculpaţilor. Procurorii DIICOT au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a tinerilor pentru o perioadă de 29 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net