Scandal la Muzeul Țăranului Român! Film cu tematică gay, întrerupt de credincioși extremiști

Ultima actualizare:

    Au protestat împotriva filmului cu tematică gay și au lansat acuzații la adresa lui George SorosFoto: Facebook/Tudor Giurgiu
Au protestat împotriva filmului cu tematică gay și au lansat acuzații la adresa lui George SorosFoto: Facebook/Tudor Giurgiu

Muzeul Țăranului Român din București a fost învăluit de un scandal monstru în seara zilei de 4 februarie după ce difuzarea unui film artistic cu tematică gay a stârnit nemulțumirea unor persoane cu viziuni extremiste. Au întrerupt difuzarea peliculei, au intonat cântece bisericești și imnul național și l-au acuzat pe Soros de complot.

Aceste persoane au format un adevărat grup de protestatari, cu pancarte și sloganuri precum: „Hei, Soros, lasă-ne copiii în pace” și „România nu e Sodoma și Gomora”, relatează Adevărul.ro. Filmul „120 de bătăi pe minut”, premiat la Festivalul de la Cannes pentru maniera în care abordează tematica gay, a stârnit nemulțumirea protestatarilor care s-au infiltrat printre ceilalți spectatori și au așteptat momentul prielnic când să înceapă manifestația.

Au spus rugăciuni, au intonat cântece bisericești și imnul național și au cerut explicații organizatorilor cu privire la autorizația pentru difuzarea acestui film. Au dat vina și pe George Soros și pe ambasadele străine că influențează negativ generația tânără.

"Am venit să văd un film artistic, o poveste", a încercat să le spună protestatarilor o spectatoare.

“Nu credeam să mi se întâmple aşa ceva. O gaşcă de creştini-extremişti a întrerupt proiecţia filmului 120 BPM la cinematograful din Muzeul Ţăranului. Marele Premiu de la Cannes 2017 e sabotat cu un happening/circ ieftin, cu doamne cu icoane, cu tineri cu privirea sticloasă. Am ascultat cântece bisericeşti şi în continuare mi se pare ireal că aşa ceva se poate întâmpla azi, în România. Recomand bandei de agitatori să continue periplul la «Soldaţii» şi «O femeie fantastică», a scris pe Facebook regizorul Tudor Giurgiu, prezent la proiecţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Istvan Kovacs Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Ozempic jpg
costel constantin a murit jpg
celulita jpg
front bloc jpg
12017640 525980050886004 8476851395779044594 o jpg
drugtest rezultat pozitiv   foto ipj olt jpeg
1 numerologie jpg jpeg
tren cfr gara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net