Scandal la PNL! Ludovic Orban, îmbrâncit de bodyguarzi

image
La alegerile interne de la filiala Sectorului 4, tab─âra advers─â a p─âzit sediul central al partidului cu BGS-ul

Lupta pentru putere din PNL a trecut la un alt nivel. Pavel Popescu, cel care conduce filiala PNL Sector 4, a flancat curtea sediului central al partidului cu bodyguarzi. Ace┼čtia l-au ├«mbr├óncit chiar ┼či pe Ludovic Orban, pre┼čedintele PNL ┼či ┼čeful Camerei Deputa┼úilor.

Alegeri cu sc├óntei la filiala PNL Sector 4. Liberalii din acest colegiu s-au str├óns mar┼úi pentru a-┼či vota liderul. Pavel Popescu, sus┼úinut de premierul Florin C├«┼úu, a fost reales cu 395 de voturi de colegi, ├«n timp ce contracandidatul s─âu, Mihai Belu, a primit 201 voturi.

Dar, ├«nainte ca buletinele s─â fie introduse ├«n urna aflat─â pe scena amplasat─â ├«n curtea PNL, au avut loc evenimente ie┼čite din tipare. ├Än momentul ├«n care Ludovic Orban, pre┼čedintele liberalilor, a vrut s─â urce pe scen─â, a fost ├«mpins ┼či ├«mbr├óncit de bodyguarzi de la BGS, chema┼úi de Pavel Popescu s─â men┼úin─â ordinea.

ÔÇŁEste adev─ârat c─â m-au ├«mbr├óncit. Nu permiteau nim─ânui s─â urce pe podium. I-am zis celui care m-a ├«mpins s─â se uite bine la mine, ┼čtie cine sunt? Cum ├«┼či permite s─â ├«mpiedice accesul pre┼čedintelui partidului. Nu ┼čtiu ce c─âutau acolo, dac─â aveau contract. Nu am umblat niciodat─â cu bodyguarzi ┼či nu s-a ├«nt├ómplat vreodat─â ├«n istoria partidului a┼ča ceva. Este ur├ót ce au f─âcut. Aveau nevoie de for┼úe de represiune? E o prostie!ÔÇŁ, a declarat Ludovic Orban pentru Click!

image
Evenimentul a str├óns sute de oameni laolalt─â, iar ┼čeful filialei PNL Sector 4 s-a scuzat c─â a vrut s─â p─âstreze ordinea

Pe de alt─â parte, Pavel Popescu, cel care i-a adus pe bodyguarzi a spus c─â de fapt Ludovic Orban nu a fost recunoscut ┼či c─â a fost necesar─â prezen┼úa lor pentru ca evenimentul cu aproximativ 700 de oameni s─â nu scape de sub control.

ÔÇŁCompania care ne-a asigurat securitatea evenimentului a fost exact aceea┼či care a asigurat securitatea ┼či la evenimentul asigurat de PNL Sector 1, c├ót ┼či PNL Sector 6. Au fost exact aceia┼či b─âie┼úi, noi prelu├óndu-i prin organiza┼úiile colege. Nu a fost o companie adus─â pentru a face vreun abuz sau vreun soi de ordine ├«n curte, mai mult dec├ót ceea ce era necesarÔÇŁ, a explicat Popescu pentru psnews.ro.

Mul┼úi au asimilat situa┼úia cu Liviu Dragnea, care mergea ├«nso┼úit de bodyguarzi la procesul de la ├Änalta Curte, c├ónd era ├«nt├ómpinat de oameni violen┼úi. 

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs