Scandal. Liviu Dragnea: ”Iohannis a țipat la telefon la doamna premier”


    Premierul Viorica Dăncilă a plecat în concediu cu scandal. Președintele Klaus Iohannis a reclamat-o la CCRFOTO: adevarul.ro
Premierul Viorica Dăncilă a plecat în concediu cu scandal. Președintele Klaus Iohannis a reclamat-o la CCRFOTO: adevarul.ro

Premierul Dăncilă a plecat în concediu cu scandal. Președintele Iohannis a reclamat-o la Curtea Constituțională (CCR) pentru că a numit un interimar fără să îl consulte. Dragnea spune că Iohannis ar fi țipat la doamna premier.

Premierul Viorica Dăncilă pleacă astăzi (6 august) în concediu pentru o săptămână şi şi-a delegat atribuţiile vicepremierului Paul Stănescu. În urma acestei decizii, preşedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituţională (CCR) reclamând un conflict juridic preşedinte-premier.

Însă liderul PSD aruncă bomba. Liviu Dragnea, susţine că preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la ”apogeul ridicolului” cu sesizarea depusă la CCR în privinţa unui conflict preşedinte-premier şi afirmă că preşedintele a ţipat la telefon la premierul Viorica Dăncilă, din cauza rectificării bugetare, în care Administraţiei Prezidenţiale i-a fost redus bugetul, scrie news.ro.

”În primul rând, Iohannis s-a făcut de râs, s-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR cu plecarea în vacanţă”, a afirmat Liviu Dragnea, duminică seara, la Antena 3. Dragnea a relatat că a vorbit vineri cu Viorica Dăncilă, care i-a spus că îl va suna pe preşedinte, ”deşi nu era nevoie”, pentru a-i spune că îşi deleagă atribuţiile pentru a gestiona treburile curente ale Guvernului, nicidecum atribuţiile de premier, aşa cum au făcut şi Victor Ponta, Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose când au fost premieri.

”Iohannis a fost informat de nişte securişti din Guvern sau nu ştiu de cine că doamna prim-ministru a numit premier interimar. Doamna prim-ministru mi-a spus că principala supărare a fost rectificarea bugetară şi a ţipat de mai multe ori la telefon. Nu e nimic nou. S-a întâmplat şi când a fost vizita în Israel, pe acelaşi ton. Şi că o să spună la Bruxelles, la NATO, că nu mai poate merge”, a susţinut liderul PSD, citat de news.ro.

Premierul Dăncilă a tăiat din bugetul Administraţiei Prezidenţiale

Liviu Dragnea a spus că Administraţia Prezidenţială a primit 57 milioane de lei pentru 2018, a cheltuit în primul semestru 22 milioane lei, şi după rectificare are în total 46 de milioane de lei pentru tot anul, iar dacă va apărea vreo vizită urgentă există rezervă la Guvern.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg