Scandal sexual între minori la Iași. Doi copii de 9 si 11 ani l-au violat pe un coleg de 10 ani

Ultima actualizare:

    Minorul de 10 ani va fi consiliat psihologic
Minorul de 10 ani va fi consiliat psihologic

Șoc și groază într-o localitate din Iași. Un copil de 10 ani din comuna Răducăneni ar fi fost violat de doi colegi de şcoală iar fapta s-a aflat după o lună, când minorul s-a plâns tatălui că are dureri anale

Potrivit ziaruldeiași.ro, cei doi minori presupuşi agresori au vârste între 9 şi 11 ani, iar îngrozitoarea agresiune ar fi avut loc sub un pod din Răducăneni. Vineri, 28 august, mama copilului abuzat a mers direct la Poliţie şi a făcut plângere, iar oamenii legii au început imediat o anchetă.

Cum s-a întâmplat oroarea comisă asupra copilului

Deocamdată anchetatorii au stabilit că în urmă cu aproximativ trei săptămâni, în timpul zilei, copilul de 10 ani a fost acostat pe stradă de către un coleg de-al său de clasă, Matei Răducu F şi un coleg de şcoală mai mare, din clasa a patra, Andrei Ştefănuţ N. Aceștia l-au atras sub şi, sub constrângere, l-ar fi violat fiecare câte o dată. După o săptămână, Andrei Ştefan N. l-ar fi abordat încă o dată pe băiatul de 10 ani, moment în care l-ar fi agresat din nou sexual. Medicii legişti de la Institutul de Medicină Legală Iaşi au constatat, în urma examinării preliminare, că după aproape o lună de la agresiunea sexuală băiatul nu a rămas cu leziuni. Cum s-a aflat oroarea? Copilul se plânsese tatălui că are dureri anale şi, la insistenţele părintelui, a povestit într-un final ce i s-a întâmplat. Acum polițiștii sunt siliți să recurgă la anchete psihologice pentru a suferi adevărul deoarece cei doi minori nu recunosc. Specialiștii spun însă că există suficiente dovezi științifice privind posibilitatea ca minori de 9 şi de 11 ani, să fie capabili din punct de vedere fiziologic de un viol.

Citiți și

Fată de 12 ani violată repetat de tatăl vitreg, cu acceptul mamei. A născut doi copii

Un copil de 9 ani, violat de un adolescent de 15 ani din Vrancea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net