Scandal sexual șocant în Argeș. Cum a fost prins șeful Casei de Cultură a Studenților că a făcut sex cu o minoră

Ultima actualizare:

Scandal sexual fără precedent în Argeș. Daniel Ionescu, directorul de mulți ani al Casei de Cultură a Studenților Pitești a fost reținut luni, de polițiștii Biroului Investigații Criminale sub acuzația de viol asupra unui minor. Bărbatul de 42 de ani ar fi avut o relație cu o adolescentă în vârstă de 16 ani, care frecventa cursuri de dans la instituția pe care o conducea Ionescu.

Directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești
Daniel Ionescu a avut 5 luni o relație amoroasă cu o minoră. Foto: curier.ro

Cum au aflat polițiștii de relația dintre directorul Casei Studenților și minoră

Șocant este cum s-a aflat totul. Potrivit curier.ro, minora a fost bătută pe stradă de nevasta înșelată și acuzată că îi strică familia. Pentru că adolescenta spunea că a fost lovită rău și se simțea terorizată ea a depus plângere la poliție, iar cercetările au dus la reținerea directorului Casei Studenților pentru sex cu un minor.  

Ancheta despre agresiune a descoperit că atacul violent pe care îl acuza minora s-a redus la două palme date în public și la un scandal monstru. Extinzând cercetările, anchetatorii au descoperit însă relația interzisă dintre Ionescu și adolescentă, care frecventa cursuri la Casa de Cultură a Studenților Pitești. 

Ce spun anchetatorii de la IPJ Argeș

”(...) Prin administrarea de probatoriu, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol asupra unui minor, constând în aceea că în perioada decembrie 2023 – mai 2024, un bărbat de 42 de ani, din Pitești, ar fi întreținut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea și autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituții publice de educație non-formală, instituție unde minora frecventa mai multe cursuri”, a transmis printr-un comunicat IPJ Argeș.

În ziua de 22 iulie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ieri, după ce a fost audiat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Danel Ionescu a fost plasat sub control judiciar. Cercetările continuă iar suspectul este pasibil de o pedeapsă între 2 și 9 ani. 

Ce pedeapsă ar putea primi suspectul conform Codului Penal

Daniel Ionescu este acuzat de viol asupra unui minor, potrivit noilor reglementări care au intrat în vigoare de la 1 ianuarei 2024 conform sursei citate. Având în vedere că a fost un act consimțit suspectul ar fi putut să scape, numai că oamenii legii ținut cont de faptul că fata era cursantă pe instituția pe care o conduce. Astfel potrivit Codului Penal dacă va fi găsit vinovat el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 ani la 9 ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net