Scandalul apei calde în București. Elcen îi dă replica Gabrielei Firea: „Minte și dezinformează”


    Au fost și sunt probleme cu apa caldă în mai multe cartiere din București
Au fost și sunt probleme cu apa caldă în mai multe cartiere din București

Scandalul apei calde din Capitală continuă. După ce fostul primar Gabriela Firea a acuzat Guvernul că ar fi oprit intenționat apa caldă în toată perioada de campanie și precampanie pentru a-i face pe locuitori „ostili” față de ea înaintea alegerilor locale, Elcen îi dă replica. Furnizorul de agent termic susține că „minte și dezinformează” pentru a-și ascunde neputința de a gestiona termoficarea în București.

Elcen, acuzații grave la adresa Gabrielei Firea

„Orice formă de ostilitate a populației față de Primăria Municipiului București în timpul mandatului Gabrielei Firea în legătură cu lipsa apei calde se datorează de fapt dezinteresului total pe care aceasta, împreună cu echipa sa, l-au manifestat în cei 4 ani de mandat față de termoficarea din București, preferând să cheltuiască banii publici pe orice altceva decât pentru modernizarea rețelelor aflate într-o stare tehnică gravă”, acuză Elcen, într-un comunicat transmis marți. Potrivit reprezentanților companiei, problema apei calde are alte cauze: „Cheltuielile uriașe investite in imaginea Gabrielei Firea în defavoarea investițiilor, incapacitatea de a atrage fondurile europene nerambursabile esențiale pentru modernizarea rețelelor, precum și nerespectarea în mod repetat a obligațiilor de plată pentru energia termică livrată sunt cauzele manifestării ostilității opiniei publice față de acest mandat dezastruos pentru București. Răspândirea de informații false și inducerea în eroare în mod intenționat și repetat a opiniei publice au depășit de fiecare dată sfera competențelor reprezentantului unei instituții a cărei principală responsabilitate este grija față de cetățeni. A minți cu nonșalanță din această poziție implică interes doar pentru imaginea proprie, intenție clară de manipulare, lipsă de respect față de opinia publică și, mai ales, lipsă de decență profesională”, se mai arată în comunicatul Elcen, citat de Digi 24.

Gabriela Firea dă vina pe Guvern

Reacția companiei vine după ce Gabriela Firea, perdantă la alegerile locale din 27 septembrie, acuza Guvernul că „a chinuit intenționat locuitorii Capitalei”: „Toată perioada de campanie şi precampanie s-a oprit intenţionat apa caldă de către Guvern, furnizând cu picătura prin CET-uri, ca să fie ostilă faţă de mine populaţia, deşi agentul termic este produs de către CET-uri, care aparţin de Guvern. Şi da, gropile de gunoi sunt avizate de către Ministerul Mediului, deci de către Guvern, şi da, traficul nu poate fi rezolvat decât prin investiţii la centura ocolitoare a Capitalei. Iată că acum se găsesc şi bani. Pe noi nu ne-au lăsat să ne împrumutăm nici măcar de la bănci private. Văd că acum totul se poate. Văd şi cetăţenii că de fapt au fost chinuiţi un an de zile de către Guvernul PNL pentru a fi scoasă eu din Primărie. Măcar dacă s-a întâmplat aşa, să curgă lapte şi miere în Bucureşti în perioada următoare”, declarase Gabriela Firea.

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
buta jpg
cluj ubb admitere. foto arhiva ubb
1669494557875057 1XMKigNP jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg