Scene dramatice la TVR! Jurnalista Emilia Şercan a plecat în lacrimi dintr-o emisiune


    Emilia Şercan s-a ridicat de la masa emisiunii şi a plecat foto: captură video
Emilia Şercan s-a ridicat de la masa emisiunii şi a plecat foto: captură video

O întrebare a moderatoarei Eugenia Vodă adresată jurnalistei Emilia Şercan a provocat un dezastru emoţional, sâmbătă seară, pentru cea din urmă. Emilia Șercan a plecat din timpul emisiunii de la TVR, după ce a fost întrebată de ce a acceptat să lucreze la Realitatea TV, unde avea un salariu de 8.500 de euro, condusă, la acea vreme, de Sorin Ovidiu Vântu. Jurnalista a fost cea care l-a anchetat mult timp pe omul de afaceri, aflat acum după gratii.

Jurnalista Emilia Șercan a părăsit în lacrimi sâmbătă seară emisiunea "Profesioniștii" realizată de Eugenia Vodă pe TVR 1 unde a fost invitată împreună cu Cătălin Tolontan. Reacția ei a venit după ce a povestit în emisiune că l-a criticat pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, iar mai apoi după un timp a acceptat pentru 8500 de euro lunar să lucreze ca șef al departamentului de investigații al Realitatea TV care aparținea acestuia. ”Am făcut un mare compromis. Când mi s-a blocat anchetele la Realitatea, mi-am dat demisia. Am fost un om fără job mult timp. Din 2009 în 2012 am fost fără slujbă. Eu nu mai pot să rămân în emisiune”, a răspuns Șercan la întrebarea Eugeniei Vodă.

După numai câteva minute, Șercan a izbucnit în lacrimi și s-a ridicat, spunând că nu poate continua pentru că se simte o ”impostoare”. ”Sunt o impostoare. Cum să pretind eu că sunt o profesionistă a presei din moment ce eu am făcut marele compromis cu Vântu? Eu l-am investigat pe Vântu”, a spus Șercan înainte a părăsi platoul. ”O aud cum plânge, la doi paşi, în culise, dar nu vrea să revină pe scaun!”, a relatat Eugenia Vodă, ulterior.

Vântu i-a trimis flori şi şampanie

Înainte de acest episod, Șercan a povestit că omul de afaceri i-a trimis, în urmă cu câțiva ani, de ziua lui, un coș cu flori și 6 sticle de șampanie Don Perignon, pe care i le-a returnat furioasă la vila sa. Pe atunci, Șercan lucra la Evenimentul Zilei, iar după o perioadă, urma să accepte oferta de 8.500 de euro luna, de la Vântu. ”Oare o să râdă Vântu în pușcărie?”, a întrebat Vodă, iar Tolontan a răspuns: ”Poate o să îi trimită iar flori”.

Emilia Șercan este cea care a expus mafia plagiatelor din sistemul academic din România la cel mai înalt nivel.

Gabriel Oprea, Neculai Onțanu, Petre Tobă sau Robert Negoiță sunt doar câteva dintre numele deconspirate prin cercetările Emiliei Șercan, care este și profesor la Facultatea de Jurnalism.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg