┼×coala 141 din Bucure╚Öti, unde s-a pr─âbu┼čit plafonul a fost abandonat─â iar elevii muta╚Ťi

simeon stalpnicul png
Așa arată holul de la etajul doi al școlii bucureștene după ce s-a prăbușit tavanul

Ce vremuri tr─âim! La 12 ore dup─â ce tavanul unei ╚Öcoli din Bucure╚Öti s-a pr─âbu╚Öit, autorit─â╚Ťile au luat m─âsura ├«nchiderii unit─â╚Ťii de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt ╚Öi mutarea tuturor copiilor ├«n alt─â parte. Potrivit news.ro, elevii ┼×colii Gimnaziale 141 "Ion I. C. Br─âtianu" din Sectorul 5, vor ├«nv─â╚Ťa de luni, 29 mai la ┼×coala 127 din apropiere

Potrivit ISMB, joi diminea┼úa, la ┼×coala Gimnazial─â Ion I. C. Br─âtianu din Sectorul 5, plafonul suspendat, din rigips, s-a pr─âbu┼čit pe holul de la etajul al doilea al cl─âdirii. Norocul copiilor, a fost c─â ├«n unitatea de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt se desf─â╚Öura programul ÔÇŁs─âpt─âm├óna altfelÔÇŁ╚Öi nu era nimeni la ora aceea pe holuri.

ÔÇŁAv├ónd ├«n vedere faptul c─â ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â ├«n unitatea de ├«nv─â┼ú─âm├ónt nu se desf─â┼čurau ore de curs, ci programul ┼×coala Altfel, niciun elev nu a fost supus pericolului accident─ârii, niciun elev nu a fost intoxicat cu praf sau izolat ├«ntr-o sal─â de clas─â, potrivit afirma┼úiilor conducerii unit─â┼úii de ├«nv─â┼ú─âm├óntÔÇŁ, a precizat Inspectoratul ┼×colar ├«ntr-un comunicat.

O echip─â format─â din reprezentan┼úi ai Prim─âriei Sectorului 5 ┼či inspectori ┼čcolari s-a deplasat la fa┼úa locului, imediat dup─â ce s-a pr─âbu┼čit plafonul.

"Este de men┼úionat faptul c─â unitatea de ├«nv─â┼ú─âm├ónt este programat─â de c─âtre Primaria Sectorului 5 ┼či Consiliul Local al Sectorului 5 pentru a intra ├«n reabilitare, ├«ncep├ónd cu vacan┼úa de var─â a elevilor. Dat fiind pericolul la care elevii pot fi supu┼či, a fost luat─â decizia ca activitatea unit─â┼úii de ├«nv─â┼ú─âm├ónt s─â fie mutat─â temporar, p├ón─â la sf├ór┼čitul anului ┼čcolar 2016-2017, ├«n incinta ┼×colii Gimnaziale nr. 127, ├«ncep├ónd cu ziua de luni, 29 mai 2017", arat─â documentul Inspectoratului ┼×colar al Municipiului Bucure┼čti.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a povestit c─â niciodat─â edilii din sectorul 5 nu au cerut ajutorul pentru a repara ╚Öcoala. ÔÇŁ├Än unitatea de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt noi eram implica╚Ťi pentru amenajarea unei s─âli de sport ╚Öi at├ótÔÇŁa dezv─âluit Firea

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
image png
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
plaje largite mamaia jpeg
alina ilan laufer jpeg
carmen tanase jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
BeFunky collage (40) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 1 iulie sf leontie radauti png
calendar ortodox 2021 iulie sfantul proroc ilie tesviteanul ioan popa jpeg
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP