Se apropie Sărbătorile! Traficul din Capitală a devenit infernal

Ultima actualizare:

    Cozile de mașini se întind pe mai mulți kilometri
Cozile de mașini se întind pe mai mulți kilometri

Traficul din București s-a aglomerat și mai mult, în ultimele zile, semn că oamenii au început să se pregătească pentru Sărbători. Colac peste pupăză, după ce șoseaua din zona Eroilor s-a surpat și a fost închis traficul, pentru locuitorii din cartierele Drumul Taberei și Militari drumul spre serviciu s-a transformat într-un calvar.

Șoferi, trebuie să vă înarmați cu multă răbdare, în zilele următoare! Și asta, pentru că, pe zi ce trece, traficul în Capitală devine tot mai aglomerat. Ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor, șoselele din Capitală se transformă în „parcări”. Practic, șoferii mai mult stau pe loc, din cauza cozilor interminabile de la semafoare și din intersecții.

Traficul este și mai aglomerat, în special seara, în zona hipermarketurilor și a piețelor, unde oamenii merg la cumpărături.

Prin urmare, dacă nu aveți neapărat nevoie să circulați cu mașina, ar fi bine s-o lăsați acasă și să alegeți un mijloc de transport în comun.

Ca și cum n-ar fi fost suficientă aglomerația generată de apropierea Sărbătorilor, săptămâna trecută, s-a surpat șoseaua din zona Eroilor. Prin urmare, traficul a fost închis, iar restricțiile rămân valabile pentru cel puțin 30 de zile, a anunțat, duminică, Primăria Capitalei.

Așadar, sunt închise bulevardul Eroilor și bulevardul Eroilor Sanitari, iar, potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Alexandru Ichim, de restricţiile de circulaţie vor fi afectaţi, în special, cetăţenii care locuiesc în cartierele Drumul Taberei şi Militari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net