Se întâmplă în România! O femeie sănătoasă a fost tratată 6 luni pentru cancer, după ce un laborator i-a încurcat analizele


    Adina a fost tratată timp de şase luni pentru cancer, deşi era sănătoasă
Adina a fost tratată timp de şase luni pentru cancer, deşi era sănătoasă

Caz fără precedent la Craiova! O femeie care s-a dus să îşi facă analizele la un spital a aflat cu stupoare că are cancer în faza a treia şi a fost tratată timp de şase luni cu citostatatice. Totul, dintr-o eroare în urma căreia medicii i-au încurcat rezultatele cu cele ale unde femei care era cu adevărat bolnavă.

Adina, femeia diagnosticată greşit cu necruţătoarea boală, a urmat un tratament dur timp de cîteva luni. Ulterior, ea a aflat că nu a fost niciodată bolnavă, medicii încurcând probele ei în laborator.

Imediat cum a aflat că are cancer, acum aproape trei ani, femeia a repetat analizele la o clinică privată, dar cum probele pe care le a prezentat au fost date de la Spitalul "Sfântul Ioan", rezultatul a fost acelaşi.

La scurt timp, ea a început tratamentul cu citostatice. "Şase luni am luat aceste citostatice şi efectele au fost groaznice. Îţi cade părul, ai greţuri, nu te mai simţi om. Citostaticele te dezumanizează total", a spus ea, portrivit rtv.net.

În urma unui test ADN, femeia a aflat că nu a suferit niciodată de cancer şi că asistentele laboratorului au comis o eroare medicală.

De cealălaltă parte, femeia care era într-adevăr bolnavă a murit între timp pentru că, declarată de medici sănătoasă, nu a aflat niciodată că avea cancer.

Procuratura a deschis o anchetă în acest caz, dar Colegiul Medicilor nu a dat niciun răspuns până acum, întâmplarea având loc acum mai bine de doi ani.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
1 somn jpg jpeg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
image
image
image
image
rebeca pascu jpg
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg