Sebastian Bodu, din Parlamentul European la primărie

Ultima actualizare:

    Sebastian Bodu candidează independent la sectorul 6
Sebastian Bodu candidează independent la sectorul 6

Fostul europarlamentar Sebastian Bodu, care a deținut în trecut și funcția de președinte al ANAF, a decis să-și lanseze candidatura la primărie din postura de independent. Bodu a lansat un filmuleț pe Facebook, în care a anunțat că vrea să cucerească Primăria sectorului 6.

Sebastian Bodu a decis să coboare din înaltul funcțiilor europene în mocirla luptelor pentru fotoliul de primar. El șui-a lansat candidatura printr-un mesaj postat pe Facebook, în această dimineață. Fostul europarlamentar, care va candida independent, a criticat dur partidele politice și pe reprezentanții desemnați de acestea în cursa pentru Primăria sectorului 6. El a anunțat că se află în competiție cu „un interlop”, cu „un urmărit penal” și cu un politician care continuă „mafia lui Mănescu”

„Ne aflăm într-o situație tristă. O situație în care bucureștenii din 6 au de ales între un individ urmărit penal de DIICOT, un interlop din clanul Sportivilor și continuatorul mafiei lui Mănescu. Mă întâlnesc cu simpatizanți PNL și PSD care locuiesc în sectorul 6. Toți sunt dezamăgiți de candidații propuși de cele două partide. Unii spun că mai bine candidează cu interlopul Florescu, decât cu Gabriel Mutu sau cu Răzvan Mironescu. Destul! Sectorul 6 are nevoie de o administrație modernă, are nevoie de viziune, dar și de ordine”, spune Bodu în mesajul său de pe rețeaua de socializare.

Sebastian Bodu a fost desemnat președinte al ANAF în 2005, cu rang de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice. A fost demis în 2007, „nu pentru incompetență, ci pentru că am criticat anumite taxe inutile și imorale instituite de Primul Ministru”. La acea dată declara că, în ciuda mandatului scurt, ANAF a înregistrat performanțe care nu pot fi neglijate. „De exemplu, încasările la bugetul de stat au atins în 2006 un maxim istoric, în condiții de relaxare fiscală, comparativ cu anul 2004”. La sfârșitul anului 2007 a fost ales europarlamentar PPE, pe listele PD, încheindu-și mandatul în 2009. În mai 2009 a fost reales pentru încă cinci ani. În perioada 2009-2014 a deținut funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Juridice a legislativului comunitar și membru al Delegației inter-parlamentare UE-Canada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net