Secretele fracului purtat de Klaus Iohannis in Japonia, la care Alexandru Ciucu a lucrat 150 de ore

image
Carmen și Klaus Iohannis au venit ținându-se de mână. S-au remarcat prin ținutele elegante

Președintele Klaus Iohannis a participat, alături de soția lui, Carmen Iohannis, la ceremonia de întronare a împăratului Naruhito al Japoniei, derulată în Palatul Imperial din Tokyo. Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a ales să poarte un frac realizat de designerul român Alexandru Ciucu, cel la care apelează, de altfel, de cele mai multe ori, pentru ținutele vestimentare în regim Bespoke (creat la comandă, de la zero, special pentru clientul respectiv).

Alexandru Ciucu explică limitele în care se poate încadra o astfel de creație vestimentară și ce particularități are fracul croit pe măsură pentru Președintele Iohannis. “Fracul este cea mai rigidă ținută din punctul de vedere al schimbărilor stilistice sau cromatice. Deci poate fi doar de culoare neagră, haină cu revere spit din mătase, pantalonul cu vipușcă din mătase neagră, iar vesta, papionul și pieptul cămășii din plastron alb. Materialul poate fi mai gros sau mai subțire, în funcție de preferințe. Fracul președintelui este confecționat din lână nobilă S’180, adusă de la una din cele mai exclusiviste fabrici de țesătură din Italia", explică Alexandru Ciucu.

image
La bacnchetul oficial, Carmen Iohannis a strălucit într-o rochie azur

"Am lucrat peste 150 de ore la întreaga ținută și am acordat atenție maximă fiecărui detaliu. La interior are o etichetă special țesută care amintește de faptul că acest frac este lucrat integral în regim Bespoke în Atelierul de Înaltă Croitorie Alexandru Ciucu special pentru Președintele României. Cămașa aleasă este clasică pentru frac. Are pieptar, manșete din plastron, guler pentru papion. Manșetele sunt duble pentru butoni”, explică designerul Alexandru Ciucu.

image
Alexandru Ciucu este și furnizorul Casei Regale

Împăratul Naruhito, în vârstă de 59 de ani, şi-a proclamat oficial ascensiunea la tronul Crizantemei în Sala Pinilor (Matsu no ma), cea mai elegantă din Palatul Imperial din Tokyo. Ceremonia a fos urmată de un un banchet la care au participat oaspeți de seamă, demnitari din aproape 200 de țări.

image
Alexandru Ciucu este și furnizorul Casei Regale

Alexandru Ciucu a realizat ținutele vestimentare pe care cuplul prezidential le-a purtat la cele mai importante evenimente din ultimii ani. Președintele României a ales costume Alexandru Ciucu la evenimente precum istorica întâlnire cu Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, și cu Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, la întâlnirea cu Prințul Charles al Marii Britanii, la recepția oferită de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei și Regina Letiția, la ceremonia de primire la Cotroceni a Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, recepția de la Roma oferită de Președintele Italiei, Sergio Mattarella, vizita de la Vatican, primirea delegației Portugaliei la București, precum și la lansarea cărții “Primul Pas”, semnată Klaus Iohannis.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Nuntă cu covor roșu pentru fiica lui Becali! Patronul FCSB, îmbrăcat de furnizorul Casei Regale

Împărăteasa Masako a Japoniei a purtat o ținută de 20 kg la ceremonia de întronare

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
Zalomir3 jpg
Episcopul Tulcii, PS Sa Visarion
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg