Şefele de la deszăpezire se lansează în modă

9 iulie 2014
article img
Loredana şi Cosmina Salanţă au devenit cunoscute după ce s-a aflat în presă că au pus mâna pe un contract de deszăpezire în DâmboviţaFoto: Facebook

Vi le mai amintiţi pe surorile Salanţă? Sunt bistriţencele care se relaxau în Bali astă iarnă, în timp ce dâmboviţenii pe care ar fi trebuit să-i deszăpezească se luptau cu nămeţii. Loredana şi Cosmina o duc la fel de bine şi şi-au mai deschis o afacere. Fac hăinuţe sexy pentru fetele trase ca prin inel.

Cele două fotomodele care au câştigat în 2013 un contract de deszăpezire ce se întinde pe doi ani, în valoare de aproximativ 2 milioane €, au ieşit din atenţia presei, dar nu şi din mediul propice al afacerilor.

article img
Cele două surori îşi promovează creaţiile pe paginile de FacebookFoto: Facebook

Loredana (21 de ani), care este câştigătoarea “Miss World România” 2009 şi a primit titlul de Top Model of The World în 2011 şi Cosmina Salanţă (24 de ani), originare din comuna Budac, Bistriţa-Năsăud, nu şi-au uitat prima pasiune şi s-au gândit să facă bani din asta. De aproape două luni lucrează de zor la o linie vestimentară pentru doamne şi domnişoare. Inspiraţie au din plin, pentru că au cochetat cu modellingul ani buni, iar portofelul le permite să se îmbrace de la cele mai exclusiviste firme. Manechinele au înfiinţat brandul “The sisters” (n.r. Surorile) şi de câteva zile îşi fac reclamă pe Internet. Rochii de seară, salopete cu spatele gol sau compleuri sexy sunt doar câteva dintre piesele de rezistenţă ale colecţiei. Fetele au şi un site în lucru, unde vor fi disponibile toate creaţiile şi preţurile acestora.

article img
Cele două surori îşi promovează creaţiile pe paginile de FacebookFoto: Facebook

Iniţiativa lor a fost primită cu interes pe Facebook, unde domnişoarele s-au îngrămădit să ceară detalii despre hăinuţe.

Nu s-au retras din afacerea cu statul

În februarie 2014 am aflat cu toţii că-n spatele uneia dintre firmele care a reuşit să pună mâna pe un contract bănos, pentru deszăpezirea judeţului Dâmboviţa, se aflau două fotomodele. Loredana şi Cosmina au câştigat licitaţia, deşi firma lor nu îndeplinea condiţiile din caietul de sarcini pentru a pune mâna pe acest contract. Fetele au susţinut atunci că la ele nu a ajuns nici un ban de la stat din contractele de deszăpezire şi că firma unde sunt acţionare le-a adus doar prejudicii de imagine. Au spus că se vor retrage din această afacere, dar la 6 luni de la scandal, firma încă funcţionează, potrivit gazetadebistrita.ro.