Șeful de la Culturism, vacanță de coșmar pe litoralul românesc: "Enterocolită, mâncare proastă, prețuri mai mari ca în Dubai"


  Gabriel Toncean și soția lui, în vacanțăfoto: Facebook
Gabriel Toncean și soția lui, în vacanțăfoto: Facebook

Reacție furibundă, pe Facebook, a lui Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness. Acesta a răbufnit după ce, în concediul petrecut cu familia pe litoralul românesc, copiii și soția s-au ales cu enterocolită.

Culturistul Gabriel Toncean a trăit o experiență neplăcută pe litoralul nostru. Problemele din concediu au culminat cu îmbolnăvirea celor trei copii ai săi, inclusiv a soției, Simona. Cuplul are trei copii, Eric (4 ani), Maura (10 ani) și micuța Amelia Raisa, născută anul acesta. Șeful de la Culturism a relatat pe Facebook pățaniile de la mare. Comentariile au fost însă împărțite. Unii spun că sunt mulțumiți de ceea ce au găsit anul acesta în stațiuni, iar alții îi dau dreptate întru totul.


  Gabriel Toncean și frumoasa lui familiefoto: Instagram
Gabriel Toncean și frumoasa lui familiefoto: Instagram
 • Toxinfecție alimentară, 13 ore în trafic, prețuri mai mari ca în Dubai și multă gălăgie. Asta a fost experiența noastră pe litoralul românesc.
 • Am călătorit mult, dar nicăieri, nici măcar în Dubai, Miami sau Nisa nu am găsit prețuri la fel de mari ca pe litoralul românesc. Și asta nu este principala problemă.
 • Pe lângă faptul că mâncarea este scumpă, mai este și proastă. Cei 3 copii, dar și soția, s-au întors acasă cu enterocolită. Cu băiatul am ajuns chiar la urgență, pentru perfuzii, din cazua vărsăturilor repetate.
 • Pe plajă am fost deranjați continuu de vânzătorii ambulanți. Nu puteai să te odihnești 30 de minute, fără să apară lângă tine un samsar care urla pentru a-și promova covrigii, porumbul, nămolul sau pozele cu ponei.
 • Colac peste pupăză, la întoarcere am stat 13 ORE în trafic, pentru a parcurge 600 de kilometri.
 • Nu mi-am imaginat că după 30 de ani de la Revoluție, nu doar că România nu s-a dezvoltat atât de mult pe cât ar fi fost normal, ci, în unele aspecte, chiar am regresat.
 • Este inadmisibil să petreci 2 zile din concediu pe drum, pentru a ajunge la mare!
 • Este inadmisibil să te întorci din concediu bolnav, din cauza lipsei controalelor!
 • Este inadmisibil ca plaja să fie plină de comercianți ilegali!
 • Este inadmisibil să cheltui mai mult pe un concediu la Marea Neagră, decât pentru un sejur de 7 nopți, cu zbor inclus, în Maldive! 

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
fiii lui adrian nastase jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png