Şeful Poliţiei Locale Craiova a răsturnat o roabă cu deşeuri în curtea unei femei. „Doamnă, v-aţi pierdut gunoiul“

28 aprilie 2021
article img
Polițiștii i-au returnat femeii gunoiul

Femeia a rămas cu gura căscată când a văzut că la poarta ei s-au strâns mai mulţi poliţişti, iar unul dintre ei, îmbrăcat civil, i-a adus în curte un maldăr de gunoi.

Autorităţile din Craiova au pornit o adevărată campanie împotriva celor care aruncă gunoaiele menajere pe străzile din oraş. După ce zilele trecute o familie a fost surprinsă când răsturna un tomberon şi o roabă pline cu deşeuri chiar pe un bulevard din oraş, poliţiştii locali au depistat o altă femeie care a făcut acelaşi lucru.

De data aceasta, poliţiştii s-au gândit să returneze gunoiul "pierdut" de proprietar pe stradă. Au încărcat deşeurile într-o roabă şi au mers la poarta femeii. Cel care a răsturnat roaba cu gunoi în curtea femeii a fost chiar şeful Poliţiei Locale, Octavian Mateescu. "Bună dimineaţa. Ce mai faceţi? Doamnă, dumneavoastră aseară v-aţi pierdut gunoiul! Şi am zis să vă ajutăm, să vă aducem gunoiul înapoi", i-a spus Mateescu femeii care privea nedumerită cum i se răstoarnă roaba cu gunoi în curte. "Nu-i al meu, şefu! De ce-l aruncaţi la noi, dacă nu-i al nostru?", a încercat femeia să se apere. "Nu noi, uite domne, uite ăştia au aruncat", a mai spus acesta arătând spre vecini. Poliţiştii locali i-au comunicat femeii că a primit şi o amendă în valoare de 2.000 de lei.

VIDEO aici, pe www.adevarul.ro!