Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, reținut de polițiști după ce a atacat un bărbat

Ultima actualizare:

Sergiu, tânărul de 24 de ani supranumit ”tăticul călăreț de la Iași”, a ajuns după gratii după ce a făcut scandal și a lovit un bărbat. În martie 2020 bărbatul a devenit celebru după ce a ajuns la maternitatea Elena Doamna din Iași călare pe un cal pentru a-și vedea soția care născuse.  

Sergiu a fost reținut pentru că a bătut un bărbat. Foto: bzi.ro
Sergiu a fost reținut pentru că a bătut un bărbat. Foto: bzi.ro

Acum câteva zile, Sergiu Ciobotariu, cunoscut drept ”tăticul călăreț din Iași” se afla pe o stradă din oraș împreună cu un frate de-al său, după cum scrie bzi.ro. Acesta din urmă avusese în urmă cu ceva timp un conflict cu un bărbat, despre care și-a adus aminte că locuiește în zonă.  

I-a povestit lui Sergiu și au decis să se răzbune. S-au dus peste cel care I-a supărat, luând cu ei încă un prieten. Pentru ca lecția să fie mai clară, cei trei nu s-au dus cu mâna goală, s-au înarmat cu bâte și topoare și au intrat în curtea bărbatului ”vizat”.  

Sergiu a bătut un om și l-a băgat în spital 

Bărbatul căutat era acasă și din relatările ulterioare se pare că le-a ieșit în întâmpinare. Cei trei au tăbărât pe el și au început să îl lovească cu ce aveau la îndemână. Alarmați de țipetele victimei, vecinii s-au mobilizat și au reușit să oprească atacul.  

Victima are nevoie de aproape 20 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca după loviturile primite de la Sergiu, fratele său și prietenul lor. Sergiu a fost reținut pentru 24 de ore și apoi instanța a decis să fie cercetat sub control judiciar

Ce spun polițiștii despre atacul la care a participat Sergiu 

”Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.(...) În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor, au fost reținuți de polițiști la data de 02 martie a.c., iar cel de-al treilea este căutat. Cercetările continuă”, a precizat pentru sursa citată, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. 

Sergiu a devenit celebru după ce alergat prin Iași călare. Foto: captură stirileprotv.ro
Sergiu a devenit celebru după ce alergat prin Iași călare. Foto: captură stirileprotv.ro

Cine este Sergiu, tăticul călăreț din Iași 

Sergiu a devenit celebru la sfârșitul lunii martie 2020, când a uimit pacienții și personalul de la maternitatea ”Elena Doamna” din Iași după ce a venit călare pe un cal să-și vadă nevasta care născuse. Sergiu Ion Ciobotariu avea două fetițe și tocmai devenise tatăl unui băiat.  

S-a născut într-o familie săracă, dar a povestit ulterior că ajutat de cal muncește ici-colo. A atras asupra sa multă simpatie din partea a sute de oameni și a primit chiar și o casă, în urma unei campanii conduse de luptătorul K 1, Cătălin Moroșanu. 

Doar câteva luni Sergiu a locuit în noua casă, apoi vecinii spun că a închiriat-o, pentru că potrivit contractului semnat când a primit-o, nu o poate vinde timp de cinci ani. 

Sergiu a mai avut probleme cu legea 

Sergiu Ion Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași, nu este pentru prima dată anchetat penal. Acesta a ajuns pe mâna oamenilor legii pe 13 mai 2020, când a fost oprit în trafic de polițiști. El se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf, deși nu avea permis de conducere. 

”Polițiștii ieșeni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a spus pentru bzi.ro, Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
semnul intrebarii jpg
Robot inteligență artificială FOTO Unsplas Mohamed Nohassi jpg
netflix pixabay jpg
crima pexels jpg
Notre Dame Pixabay jpg
LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPTViYzlmNDI1ZmYwZTJiNWNkM2NmMjNmZDU1ZjI5Yjc0 thumb jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2024 10 2 6 1200x686 webp
copii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net