Sexy directoarea! De la emisiunea «Burlacul», a ajuns să conducă un liceu din Turnu Severin

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Scandal de proporţii în învăţământul din Mehedinţi. Mai mulţi profesori au trimis o plângere la Ministerul Educaţiei după ce au aflat că fiica prefectului de Mehedinţi, Irina Drăghiea, a fost numită director la Liceul Pedagogic din Turnu Severin.

Irina, fiica prefectului, are doar 31 de ani, este divorţată şi are o fetiţă. Ea este profesoară de limba română şi este titulară la şcoala din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi. Tânăra s-a făcut cunoscută la începutul acestui an la emisiunea „Burlacul", de la Antena 1, unde s-a luptat alături de alte 19 concurente pentru a-l cuceri pe Vladimir Drăghia.

În februarie 2012, Irina poza alături de Cătălin Botezatu la emisiunea “Burlacul”

simeon stalpnicul png

Mai mult, în 2011, ea s-a prezentat şi la preselecţiile pentru emisiunea lui Botezatu „Next Top Model". Iată ce s-a scris la vremea respectivă despre ea: „O a treia apariţie surprinzătoare a avut-o Irina Drăghiea, o profesoară din Drobeta-Turnu Severin, în vârstă de 30 de ani. Mamă a unei fetiţe, Irina a fost asemănată de juriu cu Raluca Lăzăruţ, deşi avea părul vopsit blond. Din păcate, Irina nu a mers mai departe, având mai multe kilograme decât sunt admise pentru un model".

Ieri, mai mulţi profesori ai Liceului Pedagogic din Turnu Severin au redactat o petiţie prin care au cerut Ministerului Educaţiei să retragă numirea în funcţia de director al liceului a fiicei prefectului de Mehedinţi.

Motivele sunt mai multe, printre acestea numărându-se faptul că o apreciază pe fosta directoare, care a transformat liceul în unul european.

Liceul  Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin are acum o directoare de numai 31 de ani

simeon stalpnicul png

Inspectorul şcolar general Marian Şuţă, cel care a numit-o în funcţie, a declarat că nu a ştiut despre participarea Irinei la emisiune. „Voi analiza problema şi voi lua măsuri în consecinţă", a mai spus inspectorul Marian Şuţă. Numirea a fost făcută provizoriu, doar până la data de 31 august, când se va organiza un concurs.

„Vreau să lucrez cu o echipă nouă. Probabil vor urma alte schimbări şi în alte licee", a motivat inspectorul neaşteptata numire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net